Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ MEGA ΛΟ ΚΑΝΑΛΙ !!!

ΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΣΤΡΟΦΙΓΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΪΚΟ .....


Τέλος εποχής για το MEGAλο κανάλι
Οι εξελίξεις στο MEGA Channel είναι ραγδαίες με τις αποχωρήσεις να πέφτουν “βροχή» στο τέως μεγάλο κανάλι.
Η ταχύτητα με την οποία αποχωρούν οι δημοσιογράφοι του μεγάλου καναλιού με κατεύθυνση το STAR, έχει αυξηθεί επικίνδυνα… Τα πρόσωπα που εργάζονται και παράγουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού – τείνει, στην πλειοψηφία τους πια να προέρχονται από το MEGA! Πρόσωπα που αποτελούσαν για πολλά χρόνια το σήμα κατατεθέν του μεγάλου καναλιού και συγκεκριμένα του δελτίου του.
Η περίπτωση του Γιάννη Σαραντάκου είναι χαρακτηριστικότατη, αφού λίγο πριν τις γιορτές εμφανιζόταν στο MEGA και μόλις εχθές η Μάρα Ζαχαρέα τον καλωσόρισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR που παρουσίασε το πρώτο του ρεπορτάζ για τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων! Δεν έκλεισε καν μήνας που αποχώρησε… Και οι τηλεθεατές που δεν γνωρίζουν τις μιντιακές μετακινήσεις (και είναι η πλειοψηφία), δεν αποκλείεται να μπερδεύτηκαν βλέποντάς τον με το λογότυπο του STAR επάνω αριστερά στην οθόνη τους!
Ο Γιάννης Σαραντάκος όμως, δεν είναι ο μόνος από την πάλαι ποτέ ισχυρή ομάδα του MEGA που εργάζεται πια για το δελτίο ειδήσεων του STAR… Αν εξαιρέσει κανείς τον Νίκο Χατζηνικολάου και τη Μάρα Ζαχαρέα (επίσης παιδιά του μεγάλου καναλιού), την πολυπληθή μεγκαλίσιους δημοσιογραφική ομάδα του STAR αποτελούν ο Ανδρέας Ανδρεούλης, ο Κώστας Καζακόπουλος, ο Γιάννης Ευσταθίου, η παραγωγός Νατάσα Κιουτσούκη… Μόνο ο Νίκος Στραβελάκης λείπει για να συμπληρωθεί το τιμ!
ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.