Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΘΡΑΣΥΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ....ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ....ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ???

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ !!!
ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΓΟΛΙΔΕΙΣ .....





















Η κατάσταση στην διαχείριση των αποβλήτων - των οποιονδήποτε ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ - στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ειδικότερα στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης, είναι απλά ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ !!
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.....
Στην καταβόθρα ΚΑΝΑΤΑ, στην πεδιάδα της Μαντινείας, ακριβώς δίπλα (!!!) στην κατασκευαζόμενη μονάδα ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ στο ΜΠΕΛΜΠΕΡΗ, που είναι ο αποδέκτης των ομβρίων υδάτων της πεδιάδας της Μαντινείας, καταλήγουν ΚΑΙ οι λυματολάσπες του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ καθαρισμού της Τρίπολης !!!
Αίτηση για να λάβω απάντηση από την αρμόδια διεύθυνση της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Δ/ΣΗ ΥΔΑΤΩΝ, για την κατάσταση των λυμάτων του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ αλλά και των εκχεομένων στην καταβόθρα ΚΑΝΑΤΑ, κατέθεσα πριν ένα ακριβώς χρόνο !!!
Η αίτηση αυτή προωθήθηκε (!!!) στην ΔΕΥΑΤ , στην δικαιοδοσία της οποίας είναι ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ της Τρίπολης.
ΟΥΔΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.......
Κάποιο ''αρμόδιο'' διευθυντικό στέλεχος, μου είχε συστήσει προφορικά - τότε - να ''σταματήσω να σκαλίζω, γιατί οι ενέργειές μου αυτές γεννούν πρόστιμα που τα επιβαρύνονται οι πολίτες .....''
Αυτός είναι και ο λόγος που εις το εξής κάθε αίτημά μου προς την αυτού εξοχότητα την αφεντιά του, θα κοινοποιείται ΚΑΙ στον εισαγγελέα τον τοπικό ΚΑΙ του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
Αφού ΚΑΙ οι επιθεωρητές Υγείας που εκλήθησαν από την υπογράφουσα, με την πρόφαση της ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ (!!!) παρέπεμψαν το θέμα στην......ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.....
Αν κάποιοι διαπλεκόμενοι αιρετοί, εγκάθετοι, υπάλληλοι ή άλλοι, νομίζουν πως είναι δεδομένο πως μπορούν να μας βάλουν στην διαστροφική διαδικασία, να κυνηγάμε την ουρά μας,  σαν παραζαλισμένες γάτες.......τους πληροφορούμε πως ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ.....
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ
Το θέμα συνεχίζεται σε προσεχές άρθρο .....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.