Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ, Θ, ΝΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠ. ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ, ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑ !!!

ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ???
ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ :










Όταν οι αυθαιρεσίες των αιρετών αλλά και όλων όσων λειτουργούν υπό τας εντολάς τους, φθάνουν στα απροχώρητο, οι εξελίξεις ποτέ δεν είναι προβλέψιμες....
Ακόμα κι αν οι φερόμενοι ως άρχοντες  ''ελέγχουν'' με διάφορους τρόπους τις εξουσίες..... 
Την πάτησε λοιπόν ο αδερφός Πέτρος Τατούλης, όταν μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση, εφημερίδα της Πελοποννήσου και τον εκδότη της, αφού ήξερε πως υπήρχε ΑΛΗΘΕΙΑ στα δημοσιεύματα.
Μετά την τριετή περίπου δικαστική ταλαιπωρία, η τελεσίδικη απόφαση των Δικαστικών αρχών, δικαίωσε τον εκδότη της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ και δημοσιογράφο του TV SUPER Θ. Κάππο αθωώνοντάς τον !!!
Η απάντηση στην αυτοκρατορία των παραισθήσεων και της αλαζονείας, ήρθε με ΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ Θ. ΚΑΠΠΟΥ κατά όσων ψευδομαρτύρησαν στα δικαστήρια εναντίον του, αλλά και κατά του μηνυτή του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ.
Η συνέχεια προβλέπεται θορυβώδης και μάλλον στενάχωρη για τον αυτοκράτορα της Πελοποννήσου, δεδομένου ότι η αγωγή, στηρίζεται ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ και όχι σε υποθέσεις ή δηλώσεις .....
Απορία το ' χουμε, να δούμε τι θα καταθέσει η κυρία θεματική και ο αυτοκράτορας, αλλά και ο Θ. Ντάνος Περιφερειακός Σύμβουλος και ο Απ. Παπαφωτίου επίσης Περιφ. Σύμβουλος, για τα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΑΝ στις ακροαματικές διαδικασίες της υπόθεσης αλλά και στην προανάκριση !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.