Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΡΓΩΝ ΣΔΙΤ !!! ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ 4 ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ !!!

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΞΑΜΟΛΥΣΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ....ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ.....
ΕΛΕOΣ ΠΙΑ......



Εδώ και 2 ημέρες η οργανωμένη και υποκινούμενη πληροφόρηση των πολιτών, όπως αυτή ελέγχεται και κατευθύνεται από την αυτοκρατορία των παραισθήσεων, ασκεί εμμέσως πλην σαφώς πιέσεις στην κοινή γνώμη, παραπλανώντας την προς την κατεύθυνση της θετικής έκβασης του μεγάλου έργου ΣΔΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , που έχει δώσει η Περιφέρεια στην ΤΕΡΝΑ .

Γράφουν συγκεκριμένα sites από την Τετάρτη  το βράδυ :

''....... φαίνεται πως από μέρα σε μέρα, θα υπογραφεί η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, μετά και την εξουσιοδότηση από την Οικονομική Επιτροπή.
Φαίνεται πως επικράτησε στην επιτροπή έργων της Κυβέρνησης η σκέψη πως θα πρέπει να προχωρήσει το έργο και να εξουσιοδοτηθεί για την όλη διαδικασία ο κ.Σταθάκης......''

Είναι να απορεί κανείς ΓΙΑΤΙ υπάρχουν ακόμα και κινούνται ανάμεσά μας άτομα που καυχώνται πως υπηρετούν την Δημοσιογραφία, όταν το μόνο που κάνουν είναι να εκτελούν εντολές των αιρετών, τους οποίους έχουν ως αφεντικά !!!
Οι δικές μας πληροφορίες πάλι είναι ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ !!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΟΣΟΝ ΟΥΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΔΙΤ ......

ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΩΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΘΑ ΛΕΕΙ :

''.....Σχετικά με το Έργο Διαχείρισης των Απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η τριμερής διαπραγμάτευση μεταξύ της κυβέρνησης, του προσωρινού αναδόχου του έργου και των εμπλεκομένων τραπεζών, στη βάση των τεσσάρων όρων που συζητήθηκαν από την Επιτροπή. Οι όροι αυτοί είναι να χωροθετηθούν 2 επιπλέον μονάδες, να μειωθεί η συνολική δυναμικότητα των μονάδων, να μειωθεί η διάρκεια της σύμβασης και να μειωθεί η τιμή (gate free) ....''

AYTΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.....ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ....ΓΑΝΤΙ !!!
Εκείνο που ενδιαφέρει τα μέγιστα είναι πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ΔΕΝ θα συμμετάσχει στις διαβουλεύσεις......
Αναμένουμε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  με αγωνία, αν και ξέρουμε πως έχει ήδη υπογραφεί με ημερομηνία 31 Δεκεμβρίου 2015 .....

ΚΑΙ εξώδικα ΚΑΙ άδειασμα ήταν ο μποναμάς στους αλαζόνες !!! 

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ....ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ???
Αλήθεια γιατί το κρατάνε κρυφό ακόμα ???
Δίνουν χρόνο στον αδερφό να κάνει επικοινωνιακά κόλπα με τους εγκάθετους αναμεταδότες της πληροφορίας που διαχέει ο ίδιος ???










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.