Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ........ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ !!!

ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ???
ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΠΙΣΤΗ'' ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ.........
ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Η ΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ !!!


Με έκπληξη διαβάσαμε σε απόσπασμα πρακτικών της ΔΕΠΕ του δήμου Τρίπολης, πως μέσα στο υπερέχον έργο τους και την ''κοινωνική τους προσφορά'', συμπεριλαμβάνονται ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ που ΔΕΝ έκαναν ποτέ, όπως με τον ΣΥΛΛΟΓΟ '' Η ΠΙΣΤΗ'' των γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικά νοσήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%9F1%CE%9E%CE%9F%CE%9B%CE%A50-3%CE%95%CE%99?inline=true

Αναφέρει επί λέξει :
''.....  μέσα από ραδιομαραθώνιους που διενεργεί με την UNICEF και με αρκετούς Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς, κοινωνικής και ανθρωπιστικής Φροντίδας, όπως ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ, η ΠΙΣΤΗ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ κ.α......''

Επειδή η υπογράφουσα είναι η επίσημη εκπρόσωπος του συγκεκριμένου Συλλόγου ''Η ΠΙΣΤΗ'' για την Αρκαδία και την Τρίπολη και έχει διοργανώσει από την αρχή ως το τέλος ΟΛΕΣ τις εκδηλώσεις του συγκεκριμένου Συλλόγου στην Τρίπολη, αναφέρουμε πως ο μόνος ραδιοφωνικός σταθμός που έδωσε βήμα και χρόνο στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικά νοσήματα ''Η ΠΙΣΤΗ'' ήταν η ΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!
Το δημοτικό ραδιόφωνο -τότε- είχε απλά συνδεθεί περιστασιακά με την ΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ !!!
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΕΙΚΟΝΕΣ :

(ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2011......ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ )























ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ....ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ !!!!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ !!!!

Δεν επιτρέπονται ΟΛΑ στον αγώνα της επιβλητικότητας και της αυτοπροβολής αγαπητέ μας κύριε Πρόεδρε της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!
Κι επειδή η υπογράφουσα, είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον ΣΥΛΛΟΓΟ '' Η ΠΙΣΤΗ''  και τον πρόεδρό της κ. Χρήστο Βλάχο, από όσο μπορεί να γνωρίζει πολύ καλά, ουδέποτε έγινε ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ άλλος στην Τρίπολη, πλην όσων συμμετείχε και η υπογράφουσα.
Οι 3 που έγιναν ήσαν ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!
Η Δημοτική Ραδιοφωνία στον τελευταίο μόνο είχε συνδέσεις με την ΕΡΑ κατά την διάρκεια του ραδιομαραθώνιου, ΔΕΝ ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΕ τον ραδιομαραθώνιο !!!
Αν εσείς έχετε αποδεικτικό υλικό του ραδιομαραθώνιου της ΠΙΣΤΗΣ που ''ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ '' και που τον αναφέρετε στο ΠΡΑΚΤΙΚΟ σας....παρακαλούμε να το δημοσιεύσετε ΑΜΕΣΑ ......
Θα σας είμαστε ευγνώμονες αν το κάνατε !!!
Περιμένουμε να δείξετε την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΩΣ.......ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.