Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!


ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ HOT DOC !!!
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ......


georgiadis 21-1-2016



Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το σκάνδαλο παιδεραστίας, στο οποίο εμπλέκεται ο στενός συνεργάτης του Κυρ. Μητροτάκη, Νίκος Γεωργιάδης, διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Η εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε μετά την αποκάλυψη από το περιοδικό Hot Doc, που κυκλοφόρησε την...
Πέμπτη, ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε συλληφθεί στη Μολδαβία το 2011, στο πλαίσιο έρευνας της αστυνομίας για κύκλωμα παιδεραστίας που δρούσε στη χώρα.
Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό, η αστυνομία είχε παγιδεύσει με κάμερες το σπίτι όπου διέμενε, στο Κισινάου, και κατέγραψε σε βίντεο κάποιες σεξουαλικές συνευρέσεις του με ανήλικα αγόρια.
Ωστόσο, ο υπεύθυνος επικοινωνιακής εκστρατείας του νέου προέδρου της NΔ, είχε αφεθεί τότε ελεύθερος, επιδεικνύοντας το διπλωματικό του διαβατήριο, καθώς εκείνο το διάστημα υπηρετούσε σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας.
Το επίμαχο τεύχος του περιοδικού προσκόμισαν στην εισαγγελία Πρωτοδικών ο δημοιογράφος Κώστας Βαξεβανης, συνοδευόμενος από τους νομικούς συμβούλους του, Γιάννη Ματζουράνη και Γιάννη Απατσίδη.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ο εισαγγελέας καλείται να διαπιστώσει αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα στη Μολδαβία από τον κ. Γεωργιάδη και για το λόγο αυτό αναμένεται να υποβληθεί αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις μολδαβικές αρχές
directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.