Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΡΩΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ''ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΕΣ'' ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ .


Συνάντηση Αν. ΥΠΕΝ κ. Γιάννη Τσιρώνη με τους Δημάρχους της Πελοποννήσου για Απορρίμματα
Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση Αν. ΥΠΕΝ κ. Γιάννη Τσιρώνη με τους Δημάρχους της Πελοποννήσου για το θέμα των απορριμμάτων

Συνάντηση στο Υπουργείο είχαν σήμερα ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιάννης Τσιρώνης, με τους Δημάρχους της Πελοποννήσου, σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην περιοχή. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν οι τρόποι ώστε να βρεθεί μια οριστική και βιώσιμη λύση για το χρόνιο πρόβλημα των απορριμμάτων που ταλαιπωρεί την Πελοπόννησο.
Στη συζήτηση αποφασίστηκε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να συνταχθεί άμεσα ο νέος ΠΕΣΔΑ από τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) αλλά και να επισπευσθούν οι αδειοδοτήσεις των αναγκαίων υποδομών. Τέλος, υιοθετήθηκε η άποψη ότι στη λήψη των αποφάσεων σχετικά με τα έργα, θα πρέπει να έχουν συμμετοχή πια και οι Δήμαρχοι.
Ο Αν. Υπουργός μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε σχετικά: «Ακούσαμε με ιδιαίτερη προσοχή τους Δημάρχους για την διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου. Επαναλαμβάνουμε ότι η κυβέρνηση θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες τους για οριστική λύση του προβλήματος. Και καμία λύση δεν θα είναι βιώσιμη, ερήμην Δημάρχων και δημοτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.