Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ !!! 15,35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΠΑ ΓΙΑ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ !!! ΜΕ ΤΙ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ???

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΦΩΚΙΑΝΟ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΑΝΤΛΕΙ ΜΥΘΙΚΑ ΠΟΣΑ ΜΕ 2 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ......ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.......
15,35  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΡΟΜΟΥ.....
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ......''ΑΡΗ''.....



Διαβάζουμε στις τελευταίες αναρτήσεις του ΔΙΑΥΓΕΙΑ, για το 2015 :

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A47%CE%A97%CE%9B1-%CE%9B7%CE%92?inline=true

15.350.000,00 ευρώ από  ΕΣΠΑ για 20 χιλιόμετρα δρόμου, που δεν θα χρειαστεί τούνελ ή αερογέφυρες......για να συνδεθεί ο Φωκιανός με το Κυπαρίσσι, στην Κυνουρία.
Πριν καιρό διαβάζαμε σε τεχνικό site :

''Χρειάστηκαν δύο δημοπρατήσεις για να φτάσουμε τελικά στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού του Υπουργείου Ανάπτυξης και Υποδομών, για το μεγάλο οδικό έργο για την κατασκευή του τμήματος Φωκιανός-Κυπαρίσσι του οδικού άξονα Μύλοι-Άστρος-Λεωνίδιο-Φωκιανός-Κυπαρίσσι. Το έργο έχει μήκος 20χλμ.

Το έργο δημοπρατήθηκε στις 2 Απριλίου 2013  όπου ο διαγωνισμός απέβη άκαρπος και τελικά έγινε νέα δημοπράτηση στις 17 Απριλίου. Ανάδοχος αναδείχθηκε η εταιρεία ΣΧΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 12.479.674,80 ευρώ και η διάρκεια υλοποίησης της σύμβασης είναι 24 μήνες από την ανάθεση της σύμβασης. Αν όλα πάνε καλά τα έργα θα ξεκινήσουν στο δεύτερο εξάμηνο φέτος και θα ολοκληρωθούν 2 χρόνια μετά.

Το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ενίσχυση της προσπελασιμότητας με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Αντικείμενο του έργου αποτελεί η κατασκευή του δρόμου Κυπαρίσσι – Φωκιανός, που αποτελεί τμήμα του δρόμου Μύλοι – Κυβέρι – Άστρος – Τυρός – Λεωνίδιο – Φωκιανός – Κυπαρίσσι.

Ο δρόμος ξεκινά από τη βόρεια πλευρά του Οικισμού Κυπαρίσσι και κατευθύνεται βόρεια, καταλήγοντας στον όρμο Φωκιανού. Ο δρόμος χωροθετείται στην ανατολική πλευρά της Πελοποννήσου και ανατολικά του Πάρνωνα, χαράσσεται παράλληλα στην ακτή και ενώνει, ανατολικά, το Νομό Λακωνίας με το Νομό Αρκαδίας.

Το συνολικό μήκος της υπό κατασκευής οδού είναι 19.779,50 μέτρα και θα εκτελεσθούν εργασίες, χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών, σήμανσης και ασφάλισης.''

Δυναμικά και στην Πελοπόννησο ο Σπύρος Σουρτζής με την ΣΧΣ ΑΤΕΕ κοστολογεί περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ το χιλιόμετρο !!!

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ :ΕΔΩ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΣΤΑ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΓΙΑ ΜΗΚΟΣ 4-5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕΣΑ.......ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΜΕ......

ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΠΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.....ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.......

1 σχόλιο:

  1. Και που να δεις τις φωτό από το έργο του Τατούλη, πλήρης καταστροφή, έστειλα σύνδεσμο για φωτό στο:
    "Bloggers ενωμένοι ποτέ νικημένοι!!

    Ο νοτιοανατολικός άξονας του παραν@ικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.