Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΝΑ ???

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΡΑΓΕ ???
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΩΝ !!!
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!






ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ :

http://www.gekterna.com/el/the-group/history/

ΚΙ ΕΔΩ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ......ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ !!!

http://www.gekterna.com/el/activities/waste-management/

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ :

''ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ

Διαχείριση Απορριμμάτων - Βιομάζα

Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ δραστηριοποιείται ενεργά τα τελευταία χρόνια στον τομέα της διαχείρισης απορριμάτων στην Ελλάδα.Η εταιρεία έχει αποκτήσει εξειδικευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα αυτό μέσω της οποίας μπορεί να αναλαμβάνει ολοκληρωμένα έργα διαχείρισης απορριμμάτων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.  Η στρατηγική της εταιρείας περιλαμβάνει τη συνεχή ενδυνάμωση της εμπειρίας και των τεχνικών / τεχνολογικών δυνατοτήτων της, μέσω στρατηγικών συνεργασιών με εξειδικευμένους διεθνείς οίκους, ώστε να έχει μια σημαντική και αποτελεσματική συμμετοχή στο συνεχώς αναπτυσσόμενο τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Με αφετηρία την επιτακτική ανάγκη περιορισμού της ρύπανσης που προέρχεται από τη στρεβλή, ελλιπή έως ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαχείριση των αστικών απορριμμάτων αλλά και των υπολειμμάτων/ υποπροϊόντων του γεωργικού, δασικού και κτηνοτροφικού τομέα στη χώρα μας, ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, βασιζόμενος στην εμπειρία που ο ίδιος έχει αποκτήσει και στην τεχνογνωσία των εξειδικευμένων οίκων με τους οποίους συνεργάζεται, μπορεί να προσφέρει καινοτόμες αλλά ταυτόχρονα οικονομικά εφικτές και αποδοτικές λύσεις. Για τις λύσεις αυτές, μπορεί να εγγυηθεί την ελάχιστη δυνατή περιβαλλοντική επιβάρυνση και την παραγωγή προϊόντων που συμβάλλουν σημαντικά στη βιωσιμότητα των σχετικών επενδύσεων. Ανάλογα με τις τοπικές απαιτήσεις, η επιλογή του τελικού προϊόντος μπορεί να είναι η παραγωγή ηλεκτρικής ή θερμικής ενέργειας, η παραγωγή βιοκαυσίμων, εδαφοβελτιωτικών, και άλλων προϊόντων.

Μέσω της θυγατρικής της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ο Όμιλος έχει συμμετάσχει σε όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς που έχουν προκηρυχθεί την τελευταία διετία στην Ελλάδα, προσφέροντας εξειδικευμένες και βελτιστοποιημένες λύσεις, «project by project». Με την προσέγγιση αυτή, o Όμιλος εκτιμά ότι μπορεί προσφέρει στην Πολιτεία τεχνικά, οικονομικά και κοινωνικά βιώσιμες λύσεις, με ταυτόχρονη παραγωγή χρήσιμων προϊόντων, και φυσικά πάντα κάτω από τα αυστηρότερα Ελληνικά και Κοινοτικά περιβαλλοντικά πρότυπα.

Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αναδείχτηκε μειοδότης στο διαγωνισμό για το έργο διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω σύμβασης παραχώρησης , προϋπολογισμού 154 εκατ. Ευρώ. ''
Διαβάζοντας ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την ανακοίνωση - προβολή του έργου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στον τομέα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, διαπιστώνουμε αυτό που ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ : 
Η ΤΕΡΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.....ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΔΙΤ ΠΛΕΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ !!!
Αναφέρει η ίδια η εταιρεία πως : 
''....Η εταιρεία έχει αποκτήσει εξειδικευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα αυτό μέσω της οποίας μπορεί να αναλαμβάνει ολοκληρωμένα έργα διαχείρισης απορριμμάτων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. .....''
Αλλά ΔΕΝ αναφέρει ούτε ΠΩΣ ούτε ΠΟΥ έχει αποκτήσει την εξειδικευμένη εμπειρία της !!!
Τέλος ενδιαφέρον έχει να εστιάσουμε την προσοχή μας, στην δήλωση της ίδιας της εταιρείας πως .....'' ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, βασιζόμενος στην εμπειρία που ο ίδιος έχει αποκτήσει και στην τεχνογνωσία των εξειδικευμένων οίκων με τους οποίους συνεργάζεται, μπορεί να προσφέρει καινοτόμες λύσεις....''
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ.....ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ......
ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΣΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ !!!
ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΕΛΕΓΗ Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΩΣ Η ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ???
ΠΟΙΟΣ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ???
ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ ΚΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ???
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ .....
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ ΟΙ .....ΟΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΒΟΡΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ???

Ενδιαφέρουσα είναι και η επέκταση των δραστηριοτήτων της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ εκτός Ελλάδος,με το ξέσπασμα της κρίσης, αλλά πάλι ως προς το κατασκευαστικό της σκέλος !!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.