Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΕΜΜΕΣΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ......ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ, ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΡΩΝΗ !!!

ΕΞΑΛΛΗ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ, ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ !!!
ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ''....ΠΑΝΕ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ NATURA'' !!!
EINAI ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ???
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ???
ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΣΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ???  ( VIDEO )



Μπαράζ δηλώσεων και δημοσιεύσεων, ξεχύθηκε από την αυτοκρατορία, με το ξημέρωμα της χθεσινής ημέρας και αμέσως μετά την δημοσίευση του ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ του ΥΠ.ΕΝ !!!
Ξεχείλιζαν από επιθετικότητα και καυστικότητα οι δηλώσεις της κυρίας θεματικής αντιπεριφερειάρχου, που ξαφνικά είπε και αποκάλυψε πως ΞΕΡΕΙ , πολλά από τα θέματα - προβλήματα, για τα οποία έχουμε βγει κάποιοι στην ευθεία αντιπαράθεση με την αυτοκρατορία......αλλά τότε μας λοιδορούσαν !!!
Ξέχασε η κυρία θεματική, πως η ίδια έχει πάρει απόφαση στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ''της'' ΕΠΙΤΡΟΠΗ για ''ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΟΣ'' στην εταιρεία των αδερφών ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ !!!
Και χθες στην συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό BEST της Καλαμάτας ( το βίντεο δεν έχει ανέβει ακόμα, θα αναστηθεί γύρω στο απόγευμα σήμερα και θα σας το επισυνάψω ) ρωτούσε με ιδιαίτερη έμφαση, τους δημάρχους που αλλαξοπίστησαν και εναρμονίζουν τα σχέδιά τους με τον ΕΣΔΑ .......''ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥΣ '' ??? Επίσης ρωτούσε εμμονικά ''ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ '' ???

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΔΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ .....ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ :

''ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ NATURA ???''

Tι ακριβώς εννοεί η κυρία θεματική ???

ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ???

ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ NATURA ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ???

ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙ'΄ ΑΥΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ .....ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ???

ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ???

AKOYΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ 20.00 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ :



Γιατί από όσα είπε χθες - εν εξάλλω καταστάσει - η κυρία θεματική στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST αποκαλύπτουν πως ......ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ !!!

Μεταξύ των άλλων που καταγγέλλει σε όλα τα ΜΜΕ που την παρακολουθούν κατά πόδας, η κυρία θεματική, είναι πως το υπουργείο και οι δήμαρχοι.....δεν υπακούουν στις ''εντολές του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ'' για υπογραφή της σύμβασης με την ΤΕΡΝΑ !!!

ΔΕΙΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΑΘΜΟΥ :

΄''.....Το Νοέμβριο του 2015, μετά τις δύο αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, που απέδειξαν την ορθότητα και τη διαφάνεια του διαγωνισμού της Περιφέρειας, το Ελεγκτικό Συνέδριο έδωσε την εντολή στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου να προβεί στην άμεση υπογραφή της σύμβασης υλοποίησης του έργου με την ανάδοχο εταιρεία.....''

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ''ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ'' ......ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΙΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ. 

ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΛΙ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΦΩΣ......ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ :
''.......Με έκπληξη παρακολουθούμε να γίνεται αναφορά σε άλλες τεχνολογίες, όπως η καύση, όπου οι τιμές είναι περίπου 200 ευρώ τον τόνο.
Πως όλοι όσοι σιωπούσαν τόσα χρόνια και αποδεδειγμένα έχουν αποτύχει στη διαχείριση των απορριμμάτων θυμήθηκαν τώρα, αφού ολοκληρώθηκε ο διεθνής διαγωνισμός της Περιφέρειας, ότι δήθεν μπορούν να διαχειριστούν με επιτυχία αυτό το σοβαρό ζήτημα;
Στέλνουμε ένα μήνυμα προς όλους όσους θεωρούν ότι μπορούν να συζητούν, να διαπραγματεύονται και εν τέλει να παζαρεύουν ένα έργο, δικαιούχος του οποίου είναι η Περιφερειακή αρχή;
Ο Ά βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να υπερασπιστεί το δημόσιο συμφέρον, να συνεργαστεί με την αιρετή Περιφέρεια και να αντισταθεί στην «πολιτική δωροδοκία των δήθεν 300 εκατομμυρίων ευρώ» για την αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων.
Φτάνει πια ! Εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν στο παρελθόν μόνο για μελέτες απ’ όλους όσους σήμερα θέλουν και επιζητούν ακόμα περισσότερα εκατομμύρια για την προμήθεια μηχανημάτων.....''

Πάλι πετιέται το ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ........στην αρένα !!!
ΤΥΧΑΙΟ ???
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !!!

O αυτοκράτορας ΕΠΊΣΗΣ, προβαίνει σε δηλώσεις που μάλλον προκαλούν παρά καθησυχάζουν τους πολίτες, αφού οριοθετούν την διελκυστίνδα την οποία ανοίγει με την κυβέρνηση αλλά και με τους δημάρχους που ακολουθούν τα σχέδιά της !!! 
ΔΕΙΤΕ :
«μόνος κριτής διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος είναι το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο ρητά αποφάσισε ότι το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και μας δίνει ρητή εντολή να υπογράψουμε τη σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία. Απ’ την άλλη η Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ με έγγραφό της μας δίνει και αυτή το δικαίωμα υπογραφής της σύμβασης, αφού ρητά διασφαλίζει την εγγύηση του δημοσίου».
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΛΕΞΗ ''ΡΗΤΑ''  ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.....ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ !!!
Ο Περιφερειάρχης επίσης, απόλυτα εναρμονισμένος με το μένος της κυρίας θεματικής, εκτίθεται ανεπανόρθωτα δηλώνοντας κι αυτός πως ΓΝΩΡΙΖΕΙ τα ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ .....και τα ανέχεται , παρ΄όλο που είναι ο μοναδικός υπεύθυνος !!!
ΔΕΙΤΕ :
 «που ήταν η ευαισθησία σας όταν τα σκουπίδια γέμιζαν αρχαιολογικούς χώρους, φαράγγια και ρέματα και όταν απαγγέλλονταν κατηγορίες στη μαύρη μαφία των σκουπιδιών για σύσταση συμμορίας;».
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ???
ΠΟΤΕ ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΥΠΑΙΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣ ???
ΠΟΤΕ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ???
Το πρόβλημα με τα σκουπίδια δεν λήγει με τις διαβουλεύσεις και τις δημόσιες κορώνες.
Ούτε με τους εργολάβους λήγει.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΘΕΛΗΣΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.....
ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ.
Από δημοσιεύματα άλλων sites της Τατουλονήσου, μαθαίνουμε πως η κυβέρνηση επί της ουσίας, δεν έχει αποκλείσει τη συνεργασία της με την ΤΕΡΝΑ, αλλά προσπαθεί με πιέσεις να επιτύχει περισσότερα εργοστάσια και χαμηλότερη τιμή ανά τόνο, μαζί με την μείωση του χρόνου της σύμβασης καθώς και του όγκου των απορριμμάτων.
ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ.....ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
Αφού θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα.....
Γνώστες των θεμάτων μιλούν για ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑ ΤΟΝΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 40 ΕΥΡΩ !!!
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ???
ΤΟ 40 άρι θα το τρώγαμε ΦΕΣΙ....ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΞΟΔΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ???
Ή θα ήταν ο οβολός μας, για τα έξοδα της φιλόδοξης κορούλας του αυτοκράτορα, στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ???
Τελικά κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν ΣΑΦΕΙΣ οι προθέσεις του Υπουργείου, αλλά και των Δημάρχων σχετικά με τον αρχικό σχεδιασμό της σύμβασης με την ΤΕΡΝΑ.
Ή ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ 
Ή ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ 
Μεσοβέζικες τοποθετήσεις και χρονοδιαγράμματα, που μας πάνε κι άλλα χρόνια πίσω στην ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ δεν αντέχει ο τόπος.
Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ.
Και κάποτε πρέπει να αντιμετωπιστεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα !!!
Ας τελειώνουν επιτέλους οι διαβουλεύσεις και οι συναντήσεις κι ας προχωρήσουμε στις ΠΡΑΞΕΙΣ.....
Γιατί υπάρχει και η παροιμία που λέει : ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ....ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ !!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.