Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ !!! Ή ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ Ή ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ .....

ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 26 ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΔΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ.
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ : ΤΕΡΝΑ .....ΤΕΡΜΑ !!!

ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΣΙΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.....
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΑΓΕ ???




Στο ΠΕ.ΣΥ.Π σήμερα, μετά την κοπή της βασιλόπιτας, άρχισε η συνεδρίαση 1η για το 2016, όπου κατετέθησαν 2 επερωτήσεις για το θέμα του ΣΔΙΤ των απορριμμάτων της Περιφέρειας και τις νεώτερες εξελίξεις του, από τον σύμβουλο του ΚΚΕ κ. Β. Γούργαρη και τον εκπρόσωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Οι απαντήσεις που δόθηκαν από πλευράς Περιφέρειας, για μια ακόμα φορά ήσαν άφεσης αμαρτιών των ενεργειών τους και εκχώρησης ευθυνών στην Κυβέρνηση και μονο, για την οποία είπαν, πως ''προσπαθεί να ......ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ τη σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ '' !!!
Πότε και ΠΩΣ νομιμοποιήθηκε, αφού δεν πήρε ποτέ την έγκριση της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας
κανένας δεν εξηγεί.....
Αν εννοούν την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, να θυμίσουμε τις αντεγκλήσεις που σέρνονταν καιρό με το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.......μέχρι που άλλαξε η ηγεσία του !!!
Αύριο πάντως πρόκειται να συναντηθούν σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ μετά από πρόσκληση του Υπουργού κ. Γιάννη Τσιρώνη, οι 26 δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την τελική συζήτηση για την διαχείριση των απορριμάτων και το περιβόητο έργο ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ .....

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΔΙΤ........ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ !!!!


Αναμένουμε τις αντιδράσεις της Εταιρείας στους επιβληθέντες ΟΡΟΥΣ 
που θεωρούνται απαράβατοι για την κυβέρνηση σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπουργών.
Αναμένουμε να δούμε, αν τελικά η συνάντηση θα έχει οριστικό χαρακτήρα και δεν θα δώσουν κι άλλο χρόνο για πιεστικές αναδιπλώσεις στους εργολάβους.....
Το μετέωρο ερώτημα κάθε νοήμονος πολίτη, πάντως, παραμένει αναπάντητο :
ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΔΙΤ.......Ο κ. ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ???
ΟΝΤΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.....ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΒΡΑΧΑΤΙ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΡΑΝΙΔΙ κ.τ.λ. ) ΠΟΣΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ???
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ  Ή ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ''ΕΡΓΟΔΟΤΗ''  ΤΟΥ (ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΓΑ !!!) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ???
Να διευκρινήσουμε επίσης, πως ο όρος ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, που εκφράστηκε πολλές φορές στο μεσοδιάστημα     των ....''διαπραγματεύσεων'' είναι μάλλον αδόκιμος, αφού οι αυστηροί και περιοριστικοί ΟΡΟΙ του ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ που ΔΕΝ δημοσιεύθηκε ποτέ αλλά ισχύει και τους αναφέρουν συνέχεια οι υπουργοί, επί της ουσίας σηματοδοτούν μια ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ και απορρίψη της παλιάς.....
Πάντως είναι εξ ίσου ΠΕΡΙΕΡΓΟ το γεγονός πως όλα τα ΜΜΕ σήμερα, δεν αναμεταδίδουν τίποτα από το ΠΕΣΥΠ και φυσικά πουθενά δεν αναφέρονται στην επικείμενη και καυτή συνάντηση με τον κ. Τσιρώνη.
Τι λόγο έχουν άραγε και σιωπούν???
Τους τέλειωσαν οι ......''δημοσιογραφικές'' πληροφορίες ???
Ή συμβαίνει κάτι άλλο ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.