Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ???

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ''ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ''  ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ (ΔΕΠΕ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ !!!
ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΔ.Ρ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ.......
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ Δ.Ρ. ???
ΜΑ....ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ''ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ'' ΣΕ ΑΥΤΟ !!!
ΠΟΤΕ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ???
ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΑΜΕΤΕΔΙΔΑΝ ???
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ''ΛΟΓΟ'' ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ'' ΚΙ ΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ???




Με έκπληξη διαβάσαμε την απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή, να ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ'' από το Δήμο Τρίπολης, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 3 δημοσιογράφους κι έναν ηχολήπτη, μετά από έγγραφο αίτημα του προέδρου του Δ.Ρ. Τρίπολης (ΔΕΠΕ)
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%94%CE%9A%CE%A6%CE%A9%CE%97%CE%A1-4%CE%A6%CE%92?inline=true

Μετακινεί (!!!) λοιπόν ο δήμαρχος τους υπαλλήλους με ειδικότητα ''δημοσιογράφου'' και τους τοποθετεί στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ για τις ανάγκες λειτουργίας του, λόγω ανεπάρκειας προσωπικού !!!
Όλα θα ήσαν τέλεια.......ΑΝ οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι, υπηρετούσαν σε κάποια υπηρεσία του δήμου Τρίπολης και τώρα μεταφέρονταν στο Δ.Ρ.
Επειδή ουδέποτε σταμάτησαν να δουλεύουν για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, όπως προκύπτει άλλωστε και από την ιστοσελίδα του drt.gr, αναρωτιόμαστε για ποιό λόγο ακριβώς είχαν τοποθετηθεί στο Δήμο, ενώ δούλευαν ανελλιπώς στο ραδιόφωνό του !!!
Εν τέλει δεν είναι καθόλου κατανοητή αυτή η ΒΟΛΤΑ μέσα στο δήμο, υπαλλήλων του, με ειδικότητα δημοσιογράφων, ειδικά όταν δεν αλλάζουν καν κτήριο ούτε αντικείμενο και όλο αυτό το πήγαινε έλα, αφορά ΜΟΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ !!!
Ενδιαφέρουσα θα ήταν μια απάντηση του δήμαρχου για το έγγραφο ''σούρτα φέρτα''  των δημοσιογράφων του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ.......κυρίως επειδή ΟΥΔΕΠΟΤΕ έφυγαν από τα μικρόφωνά τους !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.