Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Γ' ΚΟΠ : ΣΤΕΛΝΟΥΝ E MAILS ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΜΕ ΝΕΟ Δ.Σ. ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΕΣ !!! ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ !!!

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Γ΄ΚΟΠ .....

ΤΟ ΜΠΕΣ - ΒΓΕΣ ΤΩΝ 3 ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ......

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Γ΄ΚΟΠ ???

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ 3 : ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ - ΜΕΣΣΗΝΗ.......ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΦΑΛΣΙΤΣΙΚΩΝ ΑΚΟΜΑ......ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΟΙ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΕΣ ???

ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ, ΕΒΑΛΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΡΕΚΛΑΤΩΝ  ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ .....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ''IMAGE'' ???

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ Γ.Σ. ΤΗΣ Κ.Σ.Ε. ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ???

ΤΙ ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ???





Στα e mails των κυνηγετικών συλλόγων, φθάνουν εδώ και λίγη ώρα, σωρηδόν ανακοινώσεις του ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Γ΄ΚΟΠ (!!!!!!!!!!!!!!!) που περιλαμβάνει ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΕΣ !!!

ΕΝΩ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΧΕ ΚΡΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ.....ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ......

ΚΙ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ !!!
ΕΓΙΝΕ Η ΣυΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥΣ....ΑΛΛΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ !!!
Κι όσο μια απόφαση ασφαλιστικών είναι σε αναμονή ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ .......

Αλλά μάλλον κάτι τρέχει περίεργο στην προκειμένη περίπτωση.....

Φαίνεται , πως για την Γ΄ΚΟΠ τα ΝΟΜΙΚΑ πράγματα παίρνουν άλλη χροιά και ουσία, όταν πρόκειται να εξασφαλίσουν την εμμονική διαταραχή των καρεκλοκένταυρων, που δεν εννοούν να αφήσουν για κανέναν άλλον την εξουσία, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ !!!!

Παραθέτουμε εδώ την ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ της 18-5-2018 :





Τα ασφαλιστικά συζητήθηκαν στις 13 Ιουνίου 2018 χωρίς φυσικά να βγει απόφαση .....οπότε ο κάθε νοήμων νους γνωρίζει, πως ισχύει η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ μέχρι την έκδοσή της....

ΑΛΛΑ
Οι καθαιρεθέντες λεβέντες της Γ΄ΚΟΠ - σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες μας - ζήτησαν να αρθεί η προσωρινή διαταγή , μέχρι την έκδοση των ασφαλιστικών !!!

Η πρόεδρος του Πρωτοδικείου Πατρών που εκδίκασε την υπόθεση των ασφαλιστικών - σύμφωνα πάντα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες μας - ζήτησε να της υποβληθεί αυτό το αίτημα....ως ΥΠΟΜΝΗΜΑ, πράγμα που έγινε.....

Και εξέδωσε ''σημείωση'' - λένε οι πληροφορίες μας - βάσει της οποίας κάνει δεκτή την ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ (!!!!!!!!) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ !!!

Εξ ου και η νέα σύνθεση του Δ.Σ. που έσπευσαν να ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ οι ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΕΣ.....ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΘΕΝΤΕΣ .....

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!

Σημείωση :

Η έρευνα στους νομικούς κύκλους των συνεργατών μας, δεν σταματάει εδώ. Θα εξαντλήσουμε τα πάντα σχετικά με την απαίτηση των ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΩΝ να αρθεί η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ......αλλά και με την ''διευκόλυνσή'' τους, από πλευράς δικαιοσύνης.....
Αν υπάρχει τέτοια παράγραφος του νόμου.....θα την ανακαλύψουμε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.