Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΚΗΣΑΜΕ ΑΡΑΓΕ ???

ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ, ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ !!!
ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ......ΕΙΝΑΙ ''ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ'' !!!!!!!!!

ΠΟΙΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ???

ΜΕ ΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ???

ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ''ΓΟΗΤΡΟ'' ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΥΝΗΓΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΗ ???

ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ???

ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΕΡΙΧΝΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ???

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ Γ΄ΚΟΠ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ Ο κ. ΔΑΣΑΡΧΗΣ ???




ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΑΣΑΡΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΥΝΗΓΟ Γ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ.....ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ
ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΟΡΗΣ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ''ΤΙΜΗΤΗ'' ΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΚΕΤΕΣ, ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ  !!! 

Μόλις πριν 2 μέρες του γράφαμε :


''ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΔΑΣΑΡΧΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!! ΕΛΕΟΣ !!!!



ΔΕΝ ΚΑΘΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ....
ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ.....ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΟΥ 2016 !!!!


ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΑΜΑ, ΕΝΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ''ΑΓΝΟΕΙ'' ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ??? ''


ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.......ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ !!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!


ΙΔΟΥ Η .....ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ !!!


ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ''ΑΡΧΙΚΟ'' 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ''ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ'' !!!!









ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕΑΥΤΗ ΟΜΩΣ......

ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ κ. ΔΑΣΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΤΠΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΗ....ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ !!!

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ !!!!

Τι αναφέρει λοιπόν αυτό το έγγραφο ???

1) ΠΩΣ από τον ΙΟΥΛΙΟ 2017 ο δασάρχης πήρε ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ από την Γ΄ΚΟΠ τους ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ .....λόγω απαιτουμένων διορθώσεων (!!!!!)

2) ΠΩΣ από τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2017 ο δασάρχης έχει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ στον Κ.Σ. Τρίπολης, να εισπράττει την ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ( και θυμάστε πως το έχουμε γράψει κατά κόρον, πως αυτό έγινε, επειδή ΔΕΝ τηρούσε ο Κ.Σ. Τρίπολης τα απαιτούμενα για την χρήση των χρημάτων της ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)\

3) ΠΩΣ από τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2017 ο δασάρχης Τρίπολης, ζητούσε από τον Κ.Σ. Τρίπολης, να συμμορφωθεί με τις προβλεπόμενες από το καταστατικό και την νομιμότητα διατάξεις, σχετικά με τα ΕΞΟΔΑ του Κ.Σ. διότι υπήρχαν προβλήματα στην έγκριση κάποιων ενταλμάτων !!!

ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ......ΠΩΣ Ο ΡΟΥΕΜΛΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ !!!!!!!!!!

ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ !!!!!!!!!!!

ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ .....ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΑΡΧΗ !!!

ΑΛΛΑ

Ο ίδιος ο κ. ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αντί να πράξει τα δέοντα από τότε....δηλαδή από το τέλος του 2017, τότε ακριβώς που του γράφαμε κι εμείς τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ που υπέθαλπε......στον Κ.Σ. Τρίπολης, έδινε άπλετο χώρο και χρόνο, στον εκλεκτό ακόλουθο της αγίας κόρης του σουλτάνου του Μορέως και επίσης εκλεκτό του αντιπεριφερειάρχη......να παριστάνει τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Κ.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ , αλλά και να κάνει όλα τα παιχνίδια ΕΞΟΥΣΙΑΣ στην Γ΄ΚΟΠ μαζί με όλους τους άλλους αντάρτες του χώρου, οδηγώντας την Ομοσπονδία της Πελοποννήσου, σε τραγικές ταλαιπωρίες μέχρι την τελική δια της ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ .... '' ΞΑΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ '' του ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ και των συν αυτώ, από το ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ !!!

Θα πρέπει λοιπόν κάποια στιγμή , ο κύριος δασάρχης ΤΡΊΠΟΛΗΣ να δώσει μια δημόσια συνέντευξη, για όλα όσα έχει ανεχθεί , όλο αυτό το διάστημα, από τον κ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ και το Δ.Σ. του Κ.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ευνοώντας με αυτό τον τρόπο το μπάχαλο ......στο οποίο οδηγήθηκαν τα πράγματα , μέχρι και σήμερα, όπου  έρχεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και κάνει τα αυτονόητα με τόση ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.......που γεννά ερωτηματικά και απορίες στον κόσμο, κι όχι μόνο τον κυνηγετικό !!

Όσο για τους πληρωμένους κονδυλοφόρους ''του χώρου''.....για την ώρα δεν θα αναφέρουμε πολλά και αποκαλυπτικά της ύπαρξής τους....που αναδεικνύουν και το ύφος της ''αρθρογραφίας'' τους.....αλλά απλά θα τους τονίσουμε, πως ΚΑΙ αυτοί θα πρέπει μια μέρα, να δώσουν στο αναγνωστικό τους κοινό μια ΕΞΗΓΗΣΗ ( στα ίσια και παλληκαρίσια ???) για τον λόγο που τους έχει οδηγήσει να κρίνουν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ακόμα και τις ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΕΣ ΑΡΧΕΣ ......αρκεί μόνο να καλύψουν τους ''πατερούληδές'' τους......
ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ....ΑΝΤΙΤΙΜΟ Ή ΑΛΛΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.