Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ : ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΔΙΚΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ και ΜΠΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ !!!

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ......Ο ΒΟΡΙΔΗΣ !!!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ 2 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ......

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.....

ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ''ΒΟΗΘΗΣΑΝ'' ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.....ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ....


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Πριν απ΄ όλα να θυμίσουμε πως ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΟΥΡΓΗΜΑ ο κ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ είναι ο εγκέφαλος ο αναντικατάστατος στην διαχείριση της ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, στην εποπτεία του ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟΥ και.....τελευταίως ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ....ΣΔΙΤ !!!!!


Έχουμε διεξοδικά αναλύσει σε άρθρα μας, την υπόθεση αυτή ΚΑΙ με δημόσια  έγγραφα - φωτιά, που αποκάλυψαν την απάτη, που δικάζει το ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ :

http://orthologika.blogspot.com/2018/01/blog-post_25.html

Τα έργα - μαϊμούδες, αφορούν την δημαρχία Τσιριγώτη εποχή 2006 (!!!!) και ο κ. ΜΠΟΥΡΑΣ εμπλέκεται επειδή, πλήρωσε κάποι από αυτά, παρ΄ όλο που ήσαν ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΑ !!!

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, συνεχίζεται στο Ναύπλιο, στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, και μετά από 2 διακοπές και απίστευτα πολλές αναβολές, η δίκη των πρώην δημάρχων Μεγαλόπολης κ.κ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ και ΜΠΟΥΡΑ, για τα έργα και τις ημέρες του 2006 που ποτέ δεν έγιναν αλλά πληρώθηκαν οι εργολάβοι - κατασκευαστές που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ !!!

Αληθεύει ότι ο νυν δήμαρχος κ. Διονύσης Παπαδόπουλος, είναι μάρτυρας υπεράσπισης των κατηγορουμένων, οι οποίοι ( Ω!!! ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ !!!!!!) είναι και σημερινοί δημοτικοί σύμβουλοι της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ του ???
Αυτή είναι η αποστολή του δημάρχου?
Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Δήμου του και το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ???

Αληθεύει ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης, είναι και οι σχεδόν μόνιμοι δικηγόροι, σε υποθέσεις που αφορούν τα συμφέροντα του Δήμου ???

Αληθεύει ότι, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, κ. ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ Γ. μαζί με 2 ακόμα μηχανικούς , έκανε το 2008 τον έλεγχο των έργων και συνέταξε ΕΚΘΕΣΗ την οποία υπέγραψε όλη η επιτροπή, στην οποία αναφέρεται ότι ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ή κατασκευάστηκαν μερικώς κάποια ή πλημμελώς άλλα ???
Ο ίδιος άνθρωπος ο κ. ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ Γ. συνέταξε ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ η οποία αυτή τη φορά αναιρεί την προηγούμενη και αναφέρει πως μπορεί και να έγιναν κάποια έργα .....δηλαδή ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ???

ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ Ο κ. ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ .....ΩΣ ΑΙΡΕΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ???

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΙΡΕΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ( 2ος ΒΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ) ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ( 1ος ΒΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ) αφού ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, αναφέρει σαφέστατα, πως ΚΑΙ ο 1ος ΚΑΙ ο 2ος βαθμός αυτοδιοίκησης είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ και εποπτεύονται από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ???

Με ΤΙΝΟΣ την εντολή, συνέταξε ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ο κ. ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ Γ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑ ???

ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ???

ΤΟΤΕ με όλα τα μέλη της Επιτροπής (2008) ή ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ???

Τι περίεργα παιχνίδια παίζονται, στην Αυτοδιοίκηση τελικά ???

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.