Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΕΡΩΤΗΜΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ....ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ???


ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ''ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ'' ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ
''ΚΛΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ''
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΙΜΕ ΠΑΝΤΟΥ .....ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩ ΤΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ.....

ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ :

ΠΕΡΙ ΚΛΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΠΟΛΙΤΩΝ !!!!

ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΕ ΩΣ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.......ΠΕΡΙ ΚΛΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ :
   https://www.sakkoulas.com/nomologia/olap-22017-2/



Πριν λίγες μέρες, βγήκε η δικαστική απόφαση , ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για τις φωτιές στον ΧΑΔΑ της Πύλου το 2014, με την οποία κρίθηκαν ένοχοι με 2 χρόνια φυλακή ο καθένας, τόσο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ, όσο και ο Δήμαρχος Πύλου-Νεστορος ΔΗΜ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ .

Από την επόμενη κιόλας ημέρα, η Πελοπόννησος γέμισε με το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, που εξέδωσε ο περιφερειάρχης σχετικά με την ΑΠΑΞΙΩΣΗ του στην απόφαση και τους δικαστές που την έβγαλαν.....αλλά και προς την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ γενικότερα.
Οι δηλώσεις του έκαναν τον γύρο της Ελλάδας, όπως ήταν φυσικό, αφού δεν περιορίστηκε απλά στην κριτική της απόφασης 
ΑΛΛΑ
επεκτάθηκε σε όλο το φάσμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης, αναφέροντας πως υπάρχει ''έλλειμμα ΔΙΚΑΙΟΥ στη χώρα'' .......ακόμα δε πως ''έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη του στην Δικαιοσύνη'' !!!
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΔΩ :

«Σε όλον τον πολιτικό μου βίο αγωνίζομαι   για την υπεράσπιση του θεσμού της Δικαιοσύνης, πολλές φορές μάλιστα, με πολιτικό κόστος διότι είναι εδραία η πεποίθηση μου, ότι δεν μπορεί να υπάρξει ευνομούμενο κράτος, χωρίς Αμερόληπτη Δικαιοσύνη.
Δυστυχώς, σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας , αγνόησε ότι δεν έχω καμία αρμοδιότητα και με απόφαση του, έκρινε ότι με τον θεσμικό μου ρόλο ως Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ότι είμαι ένοχος,  για πυρκαγιά που προκλήθηκε το 2014 σε ανεξέλεγκτο ΧΑΔΑ που είχε δημιουργήσει ο δήμος Πύλου-Νέστορος, παρότι η πρόταση του Εισαγγελέα ήταν απαλλακτική, ο οποίος δήλωσε  «χαρακτηριστικά» ότι δεν  αποδείχθηκε ότι είχα ευθύνη για το συγκεκριμένο «ζήτημα».
Η απόφαση αύτη είναι προδήλως εσφαλμένη και δεν την αποδέχομαι, είναι ευθέως αντίθετη στο Νόμο.
Η συμμετοχή μου καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στη συγκεκριμένη δίκη αλλά κυρίως η αναιτιολόγητη απόφαση των συγκεκριμένων δικαστών και το επίπεδο κατανόησης που έδειξαν για την υπόθεση, κλόνισαν  την εμπιστοσύνη μου στην ελληνική Δικαιοσύνη.
Επιβεβαιώθηκε η ανασφάλεια Δικαίου που κατ’ επανάληψη μου τονίζουν οι πολίτες και ισχυροποιήθηκε η αντίληψη μου, ότι στη χώρα μας, το πρόβλημα είναι υπαρκτό.
Είναι βαθύτατα προσβλητικό προς το πρόσωπο μου ως Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, να δικάζομαι για περιβαλλοντικά ζητήματα. Είμαι ο μοναδικός πολιτικός, που από την πρώτη στιγμή έθεσα σε πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματα περιβαλλοντικής προστασίας, συγκρουόμενος με τα κατεστημένα της «μαύρης μαφίας» των σκουπιδιών και με μοναδικό όπλο την τήρηση της νομιμότητας, κατάφερα να την επιβάλλω, με το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης. 
Σε μια Περιφέρεια όπου όταν ανέλαβα την ευθύνη της, λειτουργούσαν περίπου 100 ανεξέλεγκτοι ΧΑΔΑ,  οι περισσότεροι των οποίων στη Μεσσηνία και που  όλοι οι αρμόδιοι,  θεσμικοί φορείς  ουδέποτε ανέλαβαν την ευθύνη που τους αναλογούσε και δεν επιβλήθηκαν ποτέ ποινές , όπως προβλέπεται από το ελληνικό και ευρωπαϊκό Δίκαιο, σε όλους αυτούς που για δεκαετίες δημιούργησαν «ωρολογιακές βόμβες» για το περιβάλλον και την υγεία των πολιτών.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε δύο ίδιες περιπτώσεις, έχω ήδη αθωωθεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου,  με αμετάκλητες, ομόφωνες, αποφάσεις του, απόλυτα τεκμηριωμένες καθώς όπως έχουν αποφανθεί  ουδεμία αρμοδιότητα έχω εκ του νόμου για τα συγκεκριμένα περιβαλλοντικά ζητήματα.
Διαβεβαιώνω τους πολίτες, οι οποίοι είναι η πηγή άντλησης της δύναμής μου, ότι θα εξαντλήσω τη δυνατότητα που μου δίνει ο νόμος, αλλά κυρίως την ευθύνη μου απέναντι τους, για μια κοινωνία όπου η δικαιοσύνη θα λειτουργεί  βάση της απόλυτης τήρησης του Συντάγματος και των Νόμων του κράτους έξω και πέρα από οτιδήποτε «μολύνει»  τη νομιμότητα».

Παραθέτουμε αναφορές των ΜΜΕ στο γεγονός της δίκης και της απόφασης
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ :

https://kpylos.blogspot.com/2018/05/blog-post_94.html



...............................................................

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

https://www.eleftheriaonline.gr/local/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/158180-apo-2-xronia-gia-tin-pyrkagia-ston-xada-pylou-i-fotia-ekapse-tatoyli-kafantari



...........................................................

THARROS NEWS

https://www.tharrosnews.gr/news/content/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%83%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%E2%80%93-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%BF-%CF%80%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85



...........................................................................
ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΑΣ.....ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΕΤΛΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!


ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


http://www.lakonikostypos.gr/epikairothta/item/135205-enoxos-krithike-o-tatoylis-gia-fotia-tou-2014-stin-pylo



....................................................................

ΕΡΤ ............ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

http://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kalamata/peloponnisos-tatoylis-kata-dikaiosynis/



.............................................

PROTI NEWS KORINTHIAS ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

http://protinewskorinthias.gr/%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA/



............................................

MESSINIA PRESS.....ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

http://messiniapress.gr/2018/06/15/makeleio-se-diki-gia-chomateri-tis-pyloy/



..................................................
Το τραγελαφικό στην υπόθεση που δικάστηκε στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, είναι πως μόλις ασκήθηκε η δίωξη, ξεκίνησε και η διαδικασία των ενεργειών του, μέσα από τις ''υπηρεσίες'' του....να αποδείξει εαυτόν αμέτοχο και ανεύθυνο των κωλυσιεργειών στην διαχείριση των σκουπιδιών !!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ZOUGLA ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ....ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΤΑΝ Η '' ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ '' ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ....ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ....ΣΤΟΝ ΧΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ !!!

http://www.zougla.gr/greece/article/prostimo-tatouli-sto-dimo-pilou---nestoros-gia-fotia-sti-xomateri




Με το προφίλ του άτεγκτου περιφερειάρχη που βάζει πρόστιμα τηρώντας το γράμμα του νόμου ....

Μόνο που ''ξεχνούσαν'' τα έγκριτα  ΜΜΕ να επισημάνουν στους αναγνώστες, κάποιες ''μικρές λεπτομέρειες'' στα αναφερόμενα ως πράξεις των υπηρεσιών του Τατούλη ( της Περιφέρειας Πελοποννήσου δηλαδή ) κι αυτές οι ΄'΄λεπτομέρειες'' έχουν σχέση με τις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΟΥ ΚΕΠΠΕ !!! (ΚΕΠΠΕ = ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ)
Δηλαδή έχουμε στο ανωτέρω δημοσίευμα, την αναφορά, πως το ΚΕΠΠΕ πήγε για έλεγχο το 2016 κι έκανε ΑΥΤΟΨΙΑ.....για μια πυρκαγιά που έγινε το 2014.....κι έγραψε την εισήγησή του το 2017 !!!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.......

Εμείς σε αυτό το αναλυτικότατο και εμπεριστατωμένο άρθρο, μένουμε μόνο, στην εκπόνηση του μπαράζ των ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ
ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΠΩΣ 
''ΕΧΕΙ ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'' !!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ
''ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΙΜΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ '' !!!!!!!!!!

Και ρωτάμε την αδέκαστη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και τον Πρόεδρο του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΝ:

1) Έχει δικαίωμα βάσει της ισχύουσας Νομοθεσίας, ένας αιρετός περιφερειάρχης, να δημιουργεί ΚΛΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ???

2) Έχει το δικαίωμα, να δημοσιεύει εν είδει ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, την δυσαρέσκειά του, από μια απόφαση της Δικαιοσύνης εναντίον του, επειδή δεν τον βρίσκει σύμφωνο,αναφερόμενος απαξιωτικά για την Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της αλλά και για την δική του πίστη σε αυτήν  ???

3) Έχει το δικαίωμα, να ασκεί απαξιωτική κριτική στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, τον υπέρτατο θεσμό της δημοκρατίας και της ευνομούμενης πολιτείας , απευθυνόμενος στους πολίτες των οποίων άρχει ως αιρετός, αντιπροσωπεύοντας την συντριπτική πλειοψηφία αυτών, αφού πήρε τις εκλογές  με ποσοστό εκλογής 60 % το 2014 ???

4) Εμπίπτει αυτή του η πράξη σε κάποια από τα άρθρα του ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ???

5) ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΜΠΙΠΤΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΗ - ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ???

6) Το παρόν άρθρο δύναται να γίνει κατηγορητήριο για τον κ. περιφερειάρχη που κατηγορεί δημόσια την Δικαιοσύνη πως έχει ''έλλειμμα'' ??? 

ΑΝ ΝΑΙ....ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΗ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ .....

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΚΑΙ ΕΝΕΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΩΝ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.