Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ''ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΑ'' ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ, ΕΚΑΝΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ......ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΗΡΕ ???

ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΙΞΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΣΥΠ,
ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κτλ κτλ ΤΟΝ Γ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ,
 ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ,
ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ......


Σχετική εικόναΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ....ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ
ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. Γ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ, που προσφάτως καθαιρέθηκε από την ηγεσία του ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!
Και από την Γ΄ΚΟΠ έχει εξαιρεθεί ως ''εκλεγμένος'' , αλλά οι νομικές ντρίμπλες του έχουν επιτρέψει να συνεχίζει τις απόπειρες ενσωμάτωσής του στην εξουσία 

Στο περασμένο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ λοιπόν κατετέθη 

Ερώτηση προς τον τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου από τον πρόεδρο της μείζονος μειοψηφίας κ. Νικ. Πατσαρίνο :


'' Με την 110079/1-6-2018 απόφαση Δασάρχη Τρίπολης κηρύχτηκε έκπτωτο το Διοικητικό Συμβούλιο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου της πόλης.
Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό αφορούν στην παραβίαση κατ’ εξακολούθηση, κατά τη διάρκεια της θητείας του συγκεκριμένου Δ.Σ., του καταστατικού του Κυνηγετικού Συλλόγου, με ενέργειες οι οποίες έχουν να κάνουν με τον απολογισμό του για το έτος 2016 και τον προϋπολογισμό του 2017, την έκδοση κυνηγετικών αδειών, έξοδα χωρίς παραστατικά, διάφορες χρεώσεις, άρνηση του προέδρου του Δ.Σ. για οικονομικό έλεγχο και έλλειψη συνεργασίας του Συλλόγου με το Δασαρχείο.
Πρόεδρος αυτού του Συλλόγου εδώ και αρκετά χρόνια ήταν ο σημερινός θεματικός αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για θέματα πολιτικής προστασίας, οικοσυστημάτων και αειφορίας, νέας γενιάς και αθλητισμού.
Στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης, της απήχησης του κύρους και του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κοινωνία, των κανόνων δεοντολογίας και των προτύπων που απαιτούν οι δημότες από τους αιρετούς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας, ρωτάμε:
- Ισχύουν τα όσα προαναφέραμε όσον αφορά το στέλεχος της Περιφερειακής σας Αρχής;
- Ποια η θέση σας γι’ αυτά τα γεγονότα και τι προτίθεστε να κάνετε;
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.