Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ :ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ !!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ.....

ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΟΝΟΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .....

ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΓΡΑΨΑΜΕ ΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ : http://orthologika.blogspot.com/2018/06/blog-post_13.html






Σήμερα το πρωϊ λίγο πριν τις 11, οι χειριστές των μηχανημάτων στο ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ, ευρέθησαν να δουλεύουν κανονικότατα, από τους κατοίκους των πέριξ κοινοτήτων και τους κοινοτάρχες που μετέβησαν επί τόπου.

ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Προσήλθε στον χώρο και προέβη σε ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ !!!

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ !!!!

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΨΙΑ !!!!!

Ακολούθως μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης, για τα ''δέοντα''....
Εκεί βρέθηκε και το ORTHOLOGIKA όπου παρακολουθήσαμε το θέατρο του παραλόγου, από τους πάντες, επειδή κάποιοι ΑΙΡΕΤΟΙ δεν κάνουν τη δουλειά τους, εμποδίζοντας και τις.....''υπηρεσίες''  τους (???) να κάνουν τη δική τους, όπως οι νόμοι του κράτους προβλέπουν.
Και εξηγούμε :
Αρχικά ο αξιωματικός υπηρεσίας που ανέλαβε την υπόθεση , παρουσία των κοινοταρχών και του πρώην δημάρχου Τρίπολης, ο οποίος προσήλθε με την ιδιότητα του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, για να βεβαιώσει πως ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ , για χωματουργικές εργασίες ύψους άνω των 80 πόντων ......μιλώντας αρκετά έντονα, έλεγε, πως η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ έχει στείλει στην Αστυνομία έγγραφο, πως δεν απαιτείται άδεια !!!!!!!!!!!
Αυτό στα πλαίσαι της ανακριτικής διαδικασίας, που διενεργεί η Αστυνομία, από την αρχική καταγγελία πολιτών, για ΑΔΕΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 80 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΥΨΟΣ !!!!

ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΠΩΣ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΚΟΜΑ (!!!!!!!!!!!!!!!!!) ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ !!!!

Ο αξιωματικός είπε.....πως η Αστυνομία , έχει στα χέρια της, μια απάντηση της πολεοδομίας ( μάλλον κάτι έχει αντιληφθεί λάθος από τις διατυπώσεις του εγγράφου ) όπου αναφέρει πως ''κατά τη γνώμη τους , δεν απαιτείται πολεοδομική άδεια'' !!!!!!!!!!!!!

Εκεί βασιζόμενος, δεν δεχόταν τις καταγγελίες των κοινοταρχών, ανέλαβε ο ίδιος ο διοικητής του Τμήματος Τρίπολης, εμφανώς σε μεγάλη ένταση από τις ασύλληπτες και δαιδαλώδεις ιστορίες που στήνουν οι αιρετοί μετά των εργολάβων και τρέχουν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά οι αστυνομικοί μετά από καταγγελίες πολιτών ......

Προσήλθε και ο δήμαρχος Τρίπολης στη συνέχεια, και φυσικά ο εργοδηγός και κάποιο άλλο μέλος της εταιρείας που έχει πάρει την εργολαβία....
Λίγο πριν έρθει ο δήμαρχος, ήρθε ο νομικός της εταιρείας ......που είναι και νομικός του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....... ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η .....''ΤΥΧΗ'' !!!!!

Τέτοιες που δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε, από τις κακές σκέψεις που μας κατακλύζουν....

Η διαδικασία των καταγγελιών, είναι σε εξέλιξη.....

Λεπτομέρειες των εξελίξεων θα σας γράψουμε εντός της ημέρας......μαζί με όλα τα στοιχεία των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ στις οποίες προβαίνουν οι αιρετοί και οι ''υπηρεσίες'' και τρέχουν πανικόβλητοι, οι εργολάβοι και οι υπάλληλοί τους, επειδή έχουν ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ.....και δεν θωρακίζονται απέναντι σε όλα αυτά τα ευτράπελα και άκρως επικίνδυνα σπορ, που μπαίνουν με την ανάληψη των έργων που έχουν ΦΕΡΕΤΖΕ.....ή προβλήματα διάφορα .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.