Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ !!! ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ....ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 22/6.2018.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗΣ κ. ΤΑΚΗ ΓΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥΟ δικηγόρος των κατοίκων ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗΣ που κάνει μαζί τους τον τιτάνειο αγώνα κατά των ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ της γης τους σημειώνει στην ανακοίνωση της απόφασης του Ειρηνοδικείου τα εξής:

''Ακολουθεί και συνέχεια.....για τους κατασκευασμένους τίτλους της ΤΕΡΝΑ! 
Πάντως Κυβένηση και Περιφέρεια αντί να αποδοκιμάζουν 
επιβραβεύουν τους θύτες και τιμωρούν με απαλλοτρίωση τα θύματα της απάτης! ''


Τάκης Γατσόπουλος: 
Προσωρινή Διαταγή του Ειρηνοδικείου Τριπόλεως - Προστατεύει δύο ακόμη ακίνητα ιδιωτών στην Παλαιόχουνη

Σε απάντηση σχετικών ερωτημάτων σας, σας γνωρίζω τα ακόλουθα:
Ο Ειρηνοδίκης Τριπόλεως με Διάταξή του επί της με αριθμό καταθέσεως 194/8-6-2018 αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων των αδελφών-τέκνων Θεμιστοκλή Πολλάλη για την προστασία δύο ακινήτων τους εμβαδού 14.914,00τ.μ. και 16.431,87τ.μ. που βρίσκονται στην Παλαιόχουνη και στη χωροθετημένη περιοχή για την κατασκευή του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» κατά της α.ε.
«Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Μ.Α.Ε.» της οποίας μοναδική μέτοχος είναι η α.ε. «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ», που απόκτησε «επί χάρτου» με τη μεθοδολογία των γνωστών πλέον τίτλων της, απαγόρευσε στην καθής μέχρι την έκδοση αποφάσεως επί της πιο πάνω αιτήσεως που συζητείται στις 22-6-2018,  την περίφραξή τους (παρά τις άδειες που είχε λάβει) και γενικότερα αλλοίωση της μορφολογίας του εδάφους τους ως έχει μέχρι σήμερα, επιτρέποντας παράλληλα σε αυτήν την πεζή είσοδο μόνο για τη διενέργεια μετρήσεων, αποτυπώσεων, φωτογραφήσεων, δειγματοληψιών και άλλων ανάλογων εργασιών, που όμως δεν θα κωλύουν ή εμποδίζουν καθ΄οιονδήποτε τρόπο την πρόσβαση, παραμονή και εργασία των αιτούντων, καθώς επίσης και την εκμετάλλευση και χρήση τους από τους αιτούντες, ιδίως ως προς τα τυχόν καλλιεργούμενα τμήματά τους. 


Τάκης Γατσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.