Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΣΔΙΤ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ.....Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ Γ. ΜΠΕΖΟ !!! ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΔΙΤ !!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΝΑ ΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε.'' ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΤΟΥ....ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΝΟΜΗΣ ΤΟΥΣ !!!!!!


ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟ ΣΔΙΤ ???

ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ???

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ????????ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ειρηνοδικείο Τριπόλεως με τη με αριθμό 217/2018 απόφασή του (διαδικασία ασφ. μέτρων) που γνωστοποιήθηκε σήμερα,  δέχθηκε ολικά και στο σύνολό της αίτησης των εντολέων μας...
αδελφών Μπέζου κατά της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» με μοναδικό μέτοχο την «ΤΕΡΝΑ ΑΒΕΤΕ».


Ειδικότερα απαγόρευσε στην πιο πάνω εταιρία και κάθε τρίτο που έλκει δικαιώματα από αυτή κάθε πράξη διατάραξης της νομής των εντολέων μας σε τμήμα του ακινήτου τους που βρίσκεται εκατέρωθεν της διαχωριστικής γραμμής των περιφερειών Παλαιόχουνης-Κερασταρίου και στη χωροθετημένη περιοχή για την εκτέλεση του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» εμβαδού 20.820 τ.μ. και υποχρέωσε την πιο πάνω εταιρία να παραλείψει στο μέλλον κάθε διατάραξή τους.

Τέλος επέβαλε σε αυτήν χρηματική ποινή και προσωπική κράτηση του νόμιμου εκπροσώπου της για κάθε μελλοντική παράβαση των διατάξεων της απόφασης αυτής.

Σημειώνουμε ότι την Τετάρτη 14/6/2018 συζητείται στο ίδιο Δικαστήριο αίτημα προσωρινής απαγορευτικής διαταγής κατά της πιο πάνω εταιρίας τεσσάρων άλλων συνιδιοκτητών δύο συνεχόμενων αγροτικών ακινήτων που βρίσκονται στην περιφέρεια Παλαιόχουνης- και αυτά στη χωροθετημένη περιοχή για την εκτέλεση του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» εκτάσεως 14.914,23 τ.μ. και 16.431,87 τ.μ., ενώ το γραφείο μας επεξεργάζεται και άλλες συναφείς υποθέσεις στην περιοχή του πιο πάνω έργου.

ΤΑΚΗΣ ΓΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.