Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΑΣ......ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ !!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ 2006 ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ.....ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ???

Η ΔΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΡΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ !!!
ΓΙΑΤΙ ???

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ???

ΠΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ , ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ???

ΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΩΣ ΄΄ΕΡΓΑ'' ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ???

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ, ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΕΡΓΑ ....ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ !!!

ΠΟΥ ΝΑ ''ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ''  ΑΡΑΓΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ???

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΚΤΕΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ .....ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΡΟΛΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΕΙΧΕ Ο κ. ΒΟΡΙΔΗΣ !!!!

ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ , ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 4 ???
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ '''ΕΒΛΕΠΕ'' ΤΑ ΑΘΩΩΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ''ΕΙΔΕ'' Η ΕΔΡΑ ???

Δημοσιεύουμε την σημερινή ανάρτηση του megalopoli fm  που ανακοινώνει το νέο !!!


Και κρίνουμε σκόπιμο όπως θυμίσουμε τα εκτενέστατα ρεπορτάζ μας σχετικά με την υπόθεση που έκανε 12 χρόνια να ολοκληρωθεί δικαστικά.......











ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ''ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕ '' ΤΟ 2014
 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ, 
ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ 2006
ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ
ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ
ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ''ΑΘΩΩΤΙΚΗ'' ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ !!!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ.....
EIΔΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΠΩΣ Ο κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ, ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 4
ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ.....
ΗΤΑΝ 2 ΥΠΕΡ ΚΑΙ 1 ΚΑΤΑ !!!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ???
ΕΓΙΝΑΝ  ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ???

ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 2006 Ή ΕΣΤΩ ΤΟΥ 2014 ???

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ???

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΑΠΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ 
ΠΑΡΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ .....

ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 
ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ ???

ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΑΣΙΣΑΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.....ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗ ΔΟΥΜΕ .....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΩΩΘΕΝΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ , ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ''ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ'' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ'' ΤΟΥ , ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ SITE : KAFENEIO MEGALOPOLIS

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ π. Δήμαρχος Μεγαλόπολης
Μεγαλόπολη 29-6-2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συμπολίτισσες και Συμπολίτες
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ναυπλίου σήμερα με έκρινε αθώο τερματίζοντας οριστικά μια απεχθή σε βάρος μου ιδιότυπη πολιτική κάθειρξη 11 ετών. Με την απόφαση του Εφετείου έλαμψε η αλήθεια και αποδείχτηκε μέσα από την ακροαματική διαδικασία ότι κανένα σκάνδαλο δεν υπήρχε, καθώς όλα τα κονδύλια του Δήμου Μεγαλόπολης είχαν χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση δημοτικών έργων κοινωφελούς χαρακτήρα.
Πέρασαν 11 χρόνια για να αποδειχτεί ότι η σκευωρία και η πλεκτάνη που στήθηκε από άνανδρους συκοφάντες με τους κατευθυνόμενους ψευδομάρτυρες, σκοπό είχαν την ηθική και πολιτική μου εξόντωση για να αποκομίσουν μικροπολιτικά οφέλη , για μια καρέκλα . Οι σκηνοθετημένες κατηγορίες κατέρρευσαν και η μακρόχρονη ταλαιπωρία μου, που δημιούργησε σκιές στη δημόσια εικόνα μου έληξε με την πανηγυρική αθώωσή μου. Το φως κερδίζει πάντα το σκοτάδι και η αλήθεια το ψέμα.
Καμιά όμως αθωωτική απόφαση δεν μπορεί να αναπληρώσει και να απαλύνει την αγωνία, το άγχος, την στενοχώρια, τον ψυχικό κλονισμό. Μια αβάσταχτη ταλαιπωρία 11 χρόνων που έχουμε υποστεί εγώ και η οικογένεια μου, που όλα αυτά τα χρόνια με βοήθησε να κρατηθώ όρθιος.
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους και στη συντριπτική πλειοψηφία των Δημοτών που πίστεψε όλα αυτά τα χρόνια σε μένα και μου συμπαραστάθηκε. Επίσης τους δικηγόρους υπεράσπισης μου, τον κ. Πεπελάση Αντώνιο που 11 χρόνια τώρα ήταν δίπλα μου με τις πολύτιμες νομικές του υπηρεσίες και τη σκληρή δουλειά. Την κα Μαρλίν Κούση, τον πρώην υπουργό και βουλευτή κ. Μάκη Βορίδη που σήκωσε και αυτός ένα μεγάλο βάρος υπεράσπισης σ΄ όλη την διάρκεια της δίκης.
Ευχαριστώ όλους τους μάρτυρες υπεράσπισης ο οποίοι βοήθησαν με τις καταθέσεις τους να αποκαλυφθεί η σκευωρία. Είναι γνωστό ότι στα δώδεκα χρόνια της θητείας μου 1995- 2006 που διετέλεσα Δήμαρχος, εργάστηκα με τιμιότητα, εργατικότητα, ηθική και πάνω απ’ όλα με γνώμονα το κοινό καλό και το συμφέρον του τόπου μου.
Κατά την δωδεκαετή αυτή θητεία μου, εκτελέστηκαν εκατοντάδες δημοτικά έργα που μερικά από αυτά αντιστοιχούσαν σε κονδύλια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, τα οποία διαχειριζόμουν εγώ και το δημοτικό συμβούλιο, δαπανώντας και το τελευταίο ευρώ, αποκλειστικά και μόνο για ένα καλύτερο μέλλον του Δήμου.
Πολύ σύντομα ο λαός της Μεγαλόπολης θα πληροφορηθεί τον ρόλο που έπαιξαν ΄΄οι δήθεν προστάτες του δημόσιου συμφέροντος΄΄ μέσα από την δημοσιοποίηση της δικογραφίας. ˝Οι αδάμαντες της διαφάνειας˝, οι ευεργετηθέντες αχάριστοι, θα λάβουν απαντήσεις στις αίθουσες των δικαστηρίων όταν και όπου χρειαστεί.
Οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν για να αποφύγουμε στο μέλλον τέτοιου είδους παραπομπές που αποθαρρύνουν υγιείς δυνάμεις που θέλουν να εμπλακούν με τα κοινά.
Η απόφαση του Δικαστηρίου σηματοδότησε ότι οι νέοι, τίμιοι και δημιουργικοί άνθρωποι μπορούν ακόμη να ασχολούνται με την πολιτική.
ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ
π. Δήμαρχος Μεγαλόπολη
ς

Στην άκρατη αλαζονεία αλλά και ''εκδικητικότητα'' του πρώην δημάρχου, έχουμε να αντιτάξουμε το προαναφερθέν ερώτημα :

ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ - ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ???

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ???

ΠΩΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ???

ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΟΡΘΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΌΤΑΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΣΚ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΙΤΗΘΕΙ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.