Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΣ κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΣΔΙΤ ΚΑΙ ΤΕΡΝΑ : ΤΕΡΜΑ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ !!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ....

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ - ΤΑΧΑ - ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.....

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΖΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΡΑΓΟΙ ΤΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΨΕΥΔΗ .....Φωτογραφία του George Bezos.

ΓΡΑΦΕΙ Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΕΖΟΣ

Διοικητής Νοσοκομείου Καλαμάτας

και ιδιοκτήτης γης που με ύπουλο τρόπο επιχειρείται η υπεξαίρεσή της από την ΤΕΡΝΑ !!!


ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΑΚΟΜΗ;;;;;;;

Με αφορμή τις μεγάλες αναλήθειες και τα ψέματα που ακούστηκαν στην προχθεσινή οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου από την Πρόεδρο κυρία Νικολάκου σχετικά με το διαγωνισμό των σκουπιδιών-ΤΕΡΝΑ και τις νέες καθυστερήσεις.
Είπε η κα Νικολάκου: "Εμείς πριν 10 μέρες μάθαμε για τα ζητήματα στις ιδιοκτησίες, χώρων κλπ. Δεν γνωρίζαμε τίποτα και δεν είμασταν μεσίτες" Μάλιστα.
Έχουμε και λέμε:
1ον. 
Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με ΑΔΑ: ΒΛΒΠ7Λ1-ΥΗΧ στις 30/7/2013. Αποφασίζεται α) η ανανακηρυξη της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ ως προσωρινός ΙΦΣ και β) Ορίζεται προσωπικά ο κ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Τατούλης, ως Εκπρόσωπος της Περιφέρειας
Πελοποννήσου για τη διενέργεια των προβλεπομένων από το άρθρο 22 της Διακήρυξης Β.ΙΙ Φάσης – Πρόσκλησης Υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών,πράξεων και την υπογραφή των σχετικών εγγράφων.
Το άρθρο 22 αγαπητοί μου φίλοι είναι το πλεόν σημαντικό στη διαδικασία, διότι εκεί αναφέρονται αναλυτικά όλες οι υποχρεώσεις του αναδόχου σε σχέση και με τους χώρους-ιδιοκτησίες που θα πρέπει ο ίδιος ο Περιφερειάρχης προσωπικά να ελέγξει αφού πήρε την εξουσιόδοτηση.
2ον. 
Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με ΑΔΕ: 6ΔΠΘ7Λ1-ΘΑ9 στις 21/1/2015 (η πλέον σημαντική απόφαση). Εκεί λοιπόν η κα Νικολάκου ως Πρόεδρος εισηγείται και αποφασίζεται:
α) την έγκριση των μέχρι τούδε ενεργειών του κ. Περιφερειάρχη, στο πλαίσιο τουΔιαγωνισμού και δη του άρθρου 22 της ΠΥΔΠ.
· (δηλαδή μας λέει η κα Νικολάκου ότι ο Περιφερειαρχης Π.Τατούλης έλεγξε ο ίδιος προσωπικά την διαδικασία του άρθρου 22 δηλαδή τις υποχρεώσεις της ΤΕΡΝΑ και από την επισκόπηση των προσκομισθέντων από τον Προσωρινό
ΙΦΣ-ΤΕΡΝΑ εγγράφων, συμβατικών κειμένων και δικαιολογητικών του άρθρου 22 της
ΠΥΔΠ, τα βρήκε όλα σωστά και πλήρης τόσο πριν, όσο και διαρκούσης της Περιόδου Οριστικοποίησης των Συμβατικών Εγγράφων) και συνεπώς για την κα Νικολάκου διαπιστώνεται 
α) η πλήρωση των όρων  του  άρθρου 22
της Πρόσκλησης Υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών και η επιτυχής ολοκλήρωση της Περιόδου Οριστικοποίησης.τη διαπίστωση 
β) της οριστικοποίησης των Συμβατικών Εγγράφων που απαιτούνται για την υπογραφή
της Σύμβασης Σύμπραξης 
γ)της, μετά ταύτα, επιτυχούς ολοκλήρωσης της Περιόδου Οριστικοποίησης των
Συμβατικών Εγγράφων.

·δ) την έγκριση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού και την ανακήρυξη του ΙΦΣ του
Έργου, εταιρείας «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.»
Άρα λοιπόν και γνώριζαν και ήξεραν από το 2015 τα προβλήματα που υπήρχαν με τις ιδιοκτησίες των κατοίκων στην χωροθετημένη περιοχή στη Παλιόχνη. Αλλά τα βρήκαν όλα σωστα και πλήρη. Ένα μόνο σας λέω: ότι στις 21-1-2015 ο Κος Τατούλης και η κα Νικολάκου στην οικονομική επιτροπή λένε ότι όλα έχουν γινει καλώς με τους χώρους και δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα·(λένε μπράβο στην ΤΕΡΝΑ) και 1 χρόνο μέτα η ΤΕΡΝΑ, τέλη του 2015 (21/12/2015)γνωρίζοντας ότι δεν έχει εξασφαλίσει τους χώρους που πρέπει συνεχίζει να υπογράφει ''αναγκαστικά'' πλαστά συμβόλαια.
Κατά τα άλλα ο κος Τατούλης και η κα Νικολάκου τα είχαν ελέγξει και τα είχαν βρεί όλα τακτοποιημένα. 
ΑΥΤΑ!!
Τέλος η κα Νικολάκου είπε προχθές: εμείς για το φόνο δεν ξέραμε τίποτα...μόνο τώρα μάθαμε που μας ζητά η ΤΕΡΝΑ (δηλαδή μας δίνει εντολή η ΤΕΡΝΑ) να πάμε σε αναγκαστικές απαλλοτριώσεις!!!

AKOYΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ.....ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ .....ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΔΙΤ 

ΚΥΡΙΩΣ....ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑΣ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ''ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ'' .....ΚΑΙ ΤΟ ''ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ'' :
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.