Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ (ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ) ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ ....ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ !!!

 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΔΙΤ, ΜΕ ΤΗΝ Μ.Α.Ε. ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ !!!

ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΠΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΜΑΪΟΥ 2018 !!!

ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ....ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ !!!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΣΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΥΨΕΙ, ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ .....ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ.....ΤΑΧΑ .....

ΤΟ ΧΟΝΤΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΔΙΤ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ....ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ....

ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΡΝΑ !!!

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .....ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ.....




Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΣ ΣΠΑΡΤΗ ΦΩΤΟ


Εδώ και πολύ καιρό, έχουμε αποκλειστικά αναδείξει το τεράστιο πρόβλημα των αιρεσιμοτήτων αλλά και των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ που διέπουν την σύμβαση του περιβόητου ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια της Τατουλονήσου, που όλο υπογράφεται κι όλο ανυπόγραφο μένει από το 2015 ....

Δεν είναι της παρούσης να αναδημοσιεύσουμε όλη την αρθρογραφία μας, που έχει εξαντλήσει το θέμα με τις ΑΠΟΚΡΥΒΕΙΣΕΣ παρανομίες που έχουν διαπραχθεί από πολλούς....και '' υπηρεσιακούς παράγοντες'' αλλά και αιρετούς.....όπως και νομικούς που τόλμησαν κι έβαλαν υπογραφές σε αποφάσεις ΧΩΡΙΣ αντικείμενο.....με ανύπαρκτη εταιρεία δηλαδή ....


ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΘΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΠΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΔΙΤ  ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ (!!!!!!!!!)
ΚΑΙ
ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε.'' !!!!!!!!

Η απόφαση αυτή είναι στον αέρα.....

ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΩΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΔΙΤ....
ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΑΥΤΟ !!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΟΣ !!!!!!

ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 69/2018 ΑΥΤΟΥ .....

ΑΥΡΙΟ , ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ''ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ '' - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΡΑΓΕ ???????- ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΦΟΔΣΑ !!!!

Ο κύριος πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, έχει λάβει από τις 10 ΜΑΪΟΥ 2018 το ΕΞΩΔΙΚΟ , με την επισήμανση να ενημερωθούν ( να το αποστείλει δηλαδή !!!!!!!!!!!!) όλα τα μέλη του !!!

ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΘΑΨΕ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ - ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΕΝΤΟΛΗ ΑΡΑΓΕ ?????? - ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ.......

Σήμερα όμως ΟΛΑ τα μέλη του ΦΟΔΣΑ έλαβαν στο e mail τους το ΕΞΩΔΙΚΟ !!!

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΑ ΜΕΛΗ.....ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ....ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ, ΕΝΟΣ ΣΔΙΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ :





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.