Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Γ' ΚΟΠ : ΞΑΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ''ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΕΣ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ.....

ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ 3 ΜΕΛΗ.....ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.....

ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ''ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΕΣ'' ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΡΧΗΣ ΚΙ ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ !!!

ΔΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ......ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ !!!

ΞΑΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Γ΄ΚΟΠ ......

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ Γ΄ΚΟΠ ???

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ , ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ???

ΓΙΑΤΙ ???


Πριν καν κριθούν και αποφασιστούν ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ για την υπόθεση των 3 ''καθαιρεθέντων'' της Γ΄ΚΟΠ, έρχονται οι πανηγυρισμοί και οι διαδηλώσεις .....ένεκα μιας αίτησης ανάκλησης της ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ που κατέθεσαν οι : ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΜΕΣΣΗΝΗΣ και ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ , την οποία έκανε δεκτή η πρόεδρος του Πρωτοδικείου Πατρών και ήρε την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ !!!

Δείτε την ''απόφαση'' .....κατά τους κυνηγετικούς ''αναλυτές'' ::



Εμείς απλά αναρωτιόμαστε ΑΝ η Δικαιοσύνη με αυτές τις αναδιπλώσεις , διευκολύνει την κρίση στην Γ΄ΚΟΠ ή την εκτονώνει .....
Δεδομένου ότι, η υπόθεση της Γ΄ΚΟΠ βρίσκεται ήδη υπό ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ, αφού τα πορίσματα των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ που διαπιστώνουν ΤΡΥΠΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ......είναι ήδη στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ και η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, είχε απαγορεύσει στους ''ελεγχόμενους κυνηγούς και μέλη των Δ.Σ. που δημιούργησαν το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ πρόβλημα, να μετέχουν στις εκλογές'' !!!

Η απόφαση της προσωρινής διαταγής, συντάχθηκε με την ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΗ όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο....
ΑΛΛΑ
Η κυρία πρόεδρος του Πρωτοδικείου Πατρών που συζήτησε τα ασφαλιστικά την πήρε πίσω.....

ΠΡΟΣ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΤΗΣ Γ΄ΚΟΠ.....ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΤΟΥΣ....ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.....ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ''ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΗΣ Γ΄ΚΟΠ !!!!!!

Τι να πει κανείς μετά από όλα αυτά ???
Και τι να σκεφτεί ???

ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ???

Είναι η προαναγγελία της ΘΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ''ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΕΣ'' ???

Είναι μια πρόσκαιρη ανακούφιση της αγωνίας τους να μην απέχουν από την ηγεσία ???

ΣΕ ΤΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΗΔΗ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Γ΄ΚΟΠ, ΑΥΤΗ Η ''ΑΠΟΦΑΣΗ'' ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ , ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ???


Προς επίρρωση των αποριών που διατυπώνουμε στο άρθρο, παραθέτουμε ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, που αναφέρει η κ. πρόεδρος στην ''απόφασή'' της.......όπως ακριβώς είναι αναρτημένα στο site του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ :





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.