Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

''ΕΦΑΓΕ΄'' ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ !!! ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ !!! ΑΙΤΙΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ..

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ
ΘΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ. .......

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ....
Σε… διάγγελμά του με βίντεο την Παρασκευή, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών αφήνει αντισημιτικά υπονοούμενα όπως «εμείς που δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να λέμε αυτά που πιστεύουμε;»Τι οδήγησε στην πράξη αυτή τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας
«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης… Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει για τον Καμμένο οτι δεν το γουστάρει τον χοντρό και ότι αν τον δει κρεμασμένο δεν κόβω το σκοινί, ότι θέλει ξύλο ο Μητροπολίτης Πειραιώς και χίλια μύρια άλλα. Χέστηκα εάν έσφαξε ο Κεμάλ τους Πόντιους Έλληνες… Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς δεν φοράμε το καπελάκι και επειδή δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι»
Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ χαρακτήρισε τις αναφορές του κ. Καμπόσου ως «χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες», σημειώνοντας ότι η διαγραφή του έγινε με εντολή του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχουΆργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος». (πηγή : mononews.gr)
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ......Ο κ. ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΕΙ.....
ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ .....''ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ'' ΤΟΥ !!!

ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ''ΚΟΛΟΣΣΟ''  ΟΠΩΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ....

ΚΑΜΠΟΣΟΣ: “ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΣΥΜΒΑΝ”
Λίγη ώρα αργότερα η επίμαχη ανάρτηση κατέβηκε με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών ναεπιρρίπτει ευθύνες στους διαχειριστές της σελίδας του τονίζοντας πως η ανάρτηση για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων “δεν συνάδει με τα ιδανικά και τα δημοκρατικά ιδεώδη του”.
“Λυπάμαι ιδιαιτέρως για το ατυχές συμβάν και δηλώνω πως καταδικάζω απερίφραστα τέτοιου είδους πράξεις οι οποίες πλήττουν την δημοκρατία και εντείνουν τον τραμπουκισμό και τη βία. Καταδικάζω ρητά και κατηγορηματικά την επίθεση προς το πρόσωπο του κ.Μπουτάρη και τονίζω πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να επιβάλλει την άποψη του με την βία. H κυβέρνηση θα πρέπει να πάψει να βαφτίζει ως ακτιβιστές όλους εκείνους που λειτουργούν με τέτοιους απαράδεκτους τρόπους και οι οποίοι αποτελούν κάκιστο παράδειγμα για την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.