Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

ΠΟΙΟ ΣΔΙΤ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ??? ΚΙ ΑΛΛΟΙ 3 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.Α.Ε. !!!

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ .....ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΕΤΑΙΡΟ....ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΔΙΤ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ !!!

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ κ. ΤΑΚΗΣ ΓΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΗΣ....ΚΑΤΑ ΤΗΣ Μ.Α.Ε. !!!


Φωτογραφία του Τάκης Γατσόπουλος.

Δελτίο Τύπου

Σήμερα 8 Ιουνίου 2018 καταθέσαμε στο Ειρηνοδικείο Τριπόλεως τη με αριθμό κατάθεσης 194/8-8-2018 αίτηση λήψεως ασφαλιστικών μέτρων νομής των εντολέων μας: 1)Δημητρίου Πολλάλη του Θεμιστοκλή και της Μαρίας,  2) Ιωάννη Πολλάλη του Θεμιστοκλή και της Μαρίας, 3)Αικατερίνης Πολλάλη του Θεμιστοκλή και της Μαρίας, και 4) Σοφίας Πολλάλη του Θεμιστοκλή και της Μαρίας,  
κατά της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» που εδρεύει στην Τρίπολη
για την προστασία δύο συνεχόμενων αγροτικών ακινήτων τους εκτάσεως 14.914,23 τ.μ. και 16.431,87 τ.μ. που βρίσκονται στη θέση "Καγκάρια ή Μελέϊκα Αλώνια" ή "Σαπολίβαδο", της κτηματικής  περιφέρειας  της τοπικής κοινότητας Παλαιόχουνης της δημοτικής ενότητας Βαλτετσίου, του Δήμου Τριπόλεως, της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, και στη χωροθετημένη περιοχή για την εκτέλεση του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ»  που αποπειράται να σφετερισθεί στο πλαίσιο των  «τίτλων – μαϊμού»στους οποίους είχαμε αναφερθεί σε παλαιότερο Δελτίο μας η πιο πάνω εταιρία.
Προσθέτουμε ότι αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά υπόθεση με πανομοιότυπο ιστορικό που φθάνει στη Δικαιοσύνη, ενώ και άλλοι ιδιοκτήτες ακινήτων στην ίδια χωροθετημένη περιοχή, έχουν αναθέσει στο γραφείο μας συναφείς υποθέσεις για την προστασία της περιουσίας τους με την επιπλέον εντολή  προσφυγής στην Ποινική Δικαιοσύνη  κατά των εμπλεκόμενων με διάφορους ρόλους στην κατασκευή και στην απόπειρα  νομιμοποίησης «παντοίω τρόπω» παρά τη γνώση τους  των πιο πάνω τίτλων.                    
Τάκης Γατσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.