Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!! ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΝΗ....ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ - ΛΕΕΙ - Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ !!!

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ???

ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ???

ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ''ΑΡΕΣΤΟΙ '' ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ , ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΜΑΣ ???


ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ???

ΠΙΟ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΑΙΡΕΤΟΣ, ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΑ ΜΜΕ......ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ :«Σε όλον τον πολιτικό μου βίο αγωνίζομαι για την υπεράσπιση του θεσμού της Δικαιοσύνης, πολλές φορές μάλιστα, με πολιτικό κόστος διότι είναι εδραία η πεποίθηση μου, ότι δεν μπορεί να υπάρξει ευνομούμενο κράτος, χωρίς Αμερόληπτη Δικαιοσύνη. 

Δυστυχώς, σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας , αγνόησε ότι δεν έχω καμία αρμοδιότητα και με απόφαση του, έκρινε ότι με τον θεσμικό μου ρόλο ως Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ότι είμαι ένοχος, για πυρκαγιά που προκλήθηκε το 2014 σε ανεξέλεγκτο ΧΑΔΑ που είχε δημιουργήσει ο δήμος Πύλου-Νέστορος, παρότι η πρόταση του Εισαγγελέα ήταν απαλλακτική, ο οποίος δήλωσε «χαρακτηριστικά» ότι δεν αποδείχθηκε ότι είχα ευθύνη για το συγκεκριμένο «ζήτημα». 

Η απόφαση αύτη είναι προδήλως εσφαλμένη και δεν την αποδέχομαι, είναι ευθέως αντίθετη στο Νόμο. 

Η συμμετοχή μου καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στη συγκεκριμένη δίκη αλλά κυρίως η αναιτιολόγητη απόφαση των συγκεκριμένων δικαστών και το επίπεδο κατανόησης που έδειξαν για την υπόθεση, κλόνισαν την εμπιστοσύνη μου στην ελληνική Δικαιοσύνη. 

Επιβεβαιώθηκε η ανασφάλεια Δικαίου που κατ’ επανάληψη μου τονίζουν οι πολίτες και ισχυροποιήθηκε η αντίληψη μου, ότι στη χώρα μας, το πρόβλημα είναι υπαρκτό. 

Είναι βαθύτατα προσβλητικό προς το πρόσωπο μου ως Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, να δικάζομαι για περιβαλλοντικά ζητήματα. 

Είμαι ο μοναδικός πολιτικός, που από την πρώτη στιγμή έθεσα σε πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματα περιβαλλοντικής προστασίας, συγκρουόμενος με τα κατεστημένα της «μαύρης μαφίας» των σκουπιδιών και με μοναδικό όπλο την τήρηση της νομιμότητας, κατάφερα να την επιβάλλω, με το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης.

 Σε μια Περιφέρεια όπου όταν ανέλαβα την ευθύνη της, λειτουργούσαν περίπου 100 ανεξέλεγκτοι ΧΑΔΑ, οι περισσότεροι των οποίων στη Μεσσηνία και που όλοι οι αρμόδιοι, θεσμικοί φορείς ουδέποτε ανέλαβαν την ευθύνη που τους αναλογούσε και δεν επιβλήθηκαν ποτέ ποινές , όπως προβλέπεται από το ελληνικό και ευρωπαϊκό Δίκαιο, σε όλους αυτούς που για δεκαετίες δημιούργησαν «ωρολογιακές βόμβες» για το περιβάλλον και την υγεία των πολιτών. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε δύο ίδιες περιπτώσεις, έχω ήδη αθωωθεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου, με αμετάκλητες, ομόφωνες, αποφάσεις του, απόλυτα τεκμηριωμένες καθώς όπως έχουν αποφανθεί ουδεμία αρμοδιότητα έχω εκ του νόμου για τα συγκεκριμένα περιβαλλοντικά ζητήματα. 

Διαβεβαιώνω τους πολίτες, οι οποίοι είναι η πηγή άντλησης της δύναμής μου, ότι θα εξαντλήσω τη δυνατότητα που μου δίνει ο νόμος, αλλά κυρίως την ευθύνη μου απέναντι τους, για μια κοινωνία όπου η δικαιοσύνη θα λειτουργεί βάση της απόλυτης τήρησης του Συντάγματος και των Νόμων του κράτους έξω και πέρα από οτιδήποτε «μολύνει» τη νομιμότητα». 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

................................................................................................................................................................................

ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΣ ΑΙΡΕΤΟΣ, ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΤΟΝ ''ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ'' ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ???

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ  ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΚΛΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ BLOG ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΝΑ ΕΜΦΥΣΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ, Ο ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ  ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ .....

1ον )


ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ 2011 ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 1/2010 ΤΗΣ ΔΙΫΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ???
2ον )

ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Γ.Γ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΤΟ 2012 ???

3ον ) 

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ''ΠΡΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ'' ΤΑ ΕΝΤΕΛΟΜΕΝΑ  ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 19/20111 ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ ???

4ον )

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣΑΜΕ ΣΑΝΟ......ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ....ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ???

5ον )

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ???

6ον )

ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ''ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ '' ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'' ??? 
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???
ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ???

7ον )

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ.....ΝΑ ΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΠΩΣ ''ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ '' ???
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ???
Ο ΘΕΟΣ ???
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ??
ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ???
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ''ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ''???

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΝΟΗΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΖΥΜΩΣΗΣ ???

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .....ΩΣ ''ΘΕΣΜΙΚΟΣ'' ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ???

Υ.Γ.
Το τελευταίο ερώτημα, σας το είχαμε θέσει στην συνέντευξη τύπου , μετά την πρώτη ποινή που είχατε εισπράξει πρωτόδικα, από την Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , και αν θυμάστε, η αντίδρασή σας ήταν ευθεία προσβλητική και άκρως επιθετική ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στην υπογράφουσα.....
Αυτός είναι και ο λόγος που την επαναφέρουμε ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΛΙ.....

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ''ΘΕΣΜΟΣ'' ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ......ΑΛΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ......''ΑΣΕΒΕΙΤΕ'' ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ......
ΠΩΣ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ???

Ας κρίνουν οι αναγνώστες και οι πολίτες που σας ακούν , σας διαβάζουν και σας βλέπουν.....

ΛΙΓΗ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.