Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

Η κ. ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΝΤΑ ΑΛΕΙΦΕΡΗ......ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ....ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ κ. ΑΛΕΙΦΕΡΗ !!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΝΕΚΑ Ν.Δ. ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ......
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΧΡΙΣΕ (!!!) ΤΗΝ κ. ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ ''ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ'' !!!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ  ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΩΣ ΕΧΟΥΣΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ.....ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ....ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗ Ν.Δ. κ. ΑΛΕΙΦΕΡΗ !!!

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ???

Ή
ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ''ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ '' ΕΝΕΚΑ ΤΟΥ ''ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ'' ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ???ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΤΑΧΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 

ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΟΥ κ. ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑ.....
ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΕ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ.....
ΚΑΙ  
ανακήρυξε ως αντιπεριφερειάρχη την κ. ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ ......

Θυμάστε : την ακόλουθο της κυρίας θεματικής καθώς και άλλων αποστολών στα...εξωτερικά αλλά και εντός της χώρας, σε όλες τις εκθέσεις ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΥΘΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ .......όπου έφτιαχναν και μοίραζαν τον ΜΥΘΟτης ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟΥ , υπό μορφήν  ΤΡΑΧΑΝΟΠΙΤΑΚΙΩΝ !!!

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.