Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΣΔΙΤ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ......ΑΣ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ !!!

ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ....ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΔΙΤ.....ΤΗΣ ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε.'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΔΙΝΕ ΕΓΚΡΙΣΗ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ......ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓEΙΑ ΟΛΩΝ ???

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ.....

ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΗΤΟΡΙΚΑ : ΤΟ ΑΡΘΡΟ 187 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΣΗΜΕΡΑ ???

Ή ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ???

Εδώ και χρόνια ΣΔΙΤ ακούμε και ΣΔΙΤ δεν βλέπουμε να ολοκληρώνεται και να προχωράει τις υλοποιήσεις των μεγαλόστομων εξαγγελιών για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ διαχείριση των σκουπιδοών της Πελοποννήσου, όπως έχει πια γίνει γνωστό το παραμύθι πανελληνίως .....


Έχουμε γράψει απίστευτα πολλές φορές τα πάντα, για τις δημόσιες δηλώσεις αλλά και για τις πράξεις συλλογικών οργάνων που έχουν όχι απλά ξεφύγει από τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, αλλά ίσως και να έχουν ξεπεράσει προκλητικότατα τα εσκαμμένα......αλλά ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ που ανέχεται κάθε τερτίπι του σουλτάνου του Μορέως για τα σκουπίδια και φυσικά του ''μεγαλοεργολάβου'' .....της ΤΕΡΝΑ !!!

Η υπόθεση του ΣΔΙΤ πήγε ακόμα και στο ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, το οποίο ενέκρινε μια σύμπραξη ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!




ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ  .......ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ !!!!!


ΚΙ ΕΝΩ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ''ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ'' ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΕΚΕΛΟΙ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.........ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.....ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!!


Επ΄ αυτού έχουν γίνει πολλές πράξεις καταγγελτικές προς την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ακόμα και κατά των ΠΑΡΕΔΡΩΝ του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ που υπέγραψαν σύμβαση με ανύπαρκτη εταιρεία.....αλλά ακόμα δεν έχει προχωρήσει δικαστικά ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΞΑΝΑ - ΡΩΤΑΜΕ : ΤΟ ΑΡΘΡΟ 187 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Ή ΤΟ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ???

Εν τω μεταξύ 2 μήνες μετά την ''έγκριση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ για το ΣΔΙΤ '' με την ανύπαρκτη εταιρεία ......στήθηκε άλλη εταιρεία η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε. η οποία ουδέποτε αναφέρθηκε στο επίμαχο ΣΔΙΤ.....μέχρι που την ανακαλύψαμε και αναδείξαμε την ΑΠΑΤΗ !!!


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ....Η Μ.Α.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ......ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ Α.Ε.......ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΝΟΜΙΚΑ, ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ......ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΣΔΙΤ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ, ΜΕ ΤΗΝ Μ.Α.Ε. ΩΣ ΕΤΑΙΡΟ ΣΤΟ ΣΔΙΤ !!!!!

Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ( Ι.Φ.Σ. ) ΛΟΙΠΟΝ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΗΝ Μ.Α.Ε. ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ.....ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ, ΣΤΟ ΣΔΙΤ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,.....ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (!!!!!!!!!!!!!) Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ......ΑΝΥΠΑΡΚΤΙΟΥ ΣΔΙΤ !!!!!!!!!!!

Κι όμως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο σουλτανάτο του Μορέως , όλα μπορούν να συμβούν, αν έτσι θέλει κι έτσι βολεύει η κατάσταση, τις ορέξεις των εργολάβων και του πολιτικού τους συνεταίρου, που μανατζάρει τα πράγματα με τις μεγάλες συμπράξεις για το.....σκουπίδι !!!

Σήμερα επιχειρείται μέσω ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ( ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ??????) ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ......ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΔΙΤ !!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕΙ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ή ΕΧΕΙ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ .....ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ.....ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.....ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε.'' ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ......ΣΤΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΔΙΤ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ :










ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΤΟ ΑΡΘΡΟ 187 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Ή ΤΟ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ???

Του ''ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ '' φαίνεται πως δεν ιδρώνει το αυτί, όταν τόσο ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ αλλά και πάρα πολλοί από εμάς τους ''δημοσιογραφούντες'' αναδείξαμε την πλεκτάνη ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΗΣ .....ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ .....ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.....που ποτέ δεν πήρε έγκριση για κανένα ΣΔΙΤ !!!!!!!!





Πάντως ΚΑΙ οι ''υπηρεσίες'' του Δήμου .....η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ δηλαδή, έχει αποφανθεί περί της νομικής χρήσης , βεβαιώσεων για προσωρινά συμβόλαια ή....προσυμβόλαια σχετικά με επιδρομές από το δημόσια στην γη ιδιοκτητών.....




Ο ΤΑΤΟΙΥΛΗΣ ΠΑΝΤΩΣ......ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΪΟΥ 2018 ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ !!!!!!!!!
Πιο ''προσεκτικός'' ο σουλτάνος του Μορέως....δεν αναφέρεται στο έγγραφό του αναλυτικά στο όνομα του.....Ι.Φ.Σ. ως ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε.'' που είναι η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ....αλλά την αποκαλεί '' Ι.Φ.Σ.'' ....ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ δηλαδή !!!

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ .....ΔΗΛΑΔΗ


ΚΑΙ Η ΤΕΡΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ Μ.Α.Ε.......ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ (!!!!!!!!!!!!!!!!) ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΤΟΥ.....Ι.Φ.Σ. ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ !!!!!!!!!!!!


ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 187 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Ή ΤΟ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ???


Οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ.......ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ

ΕΞΩΔΙΚΟ 

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ....ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΔΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟΥ :

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ?????????

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ......ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ.......

ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ??????


ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ??????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.