Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

ΔΡΙΜΥ ''ΚΑΤΗΓΟΡΩ'' ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ Ο κ. ΝΙΚΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.....


ImageHandler

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΦΩΤΟ

Ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο ΠΕΣΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ εκτοξεύει δριμύτατες κατηγορίες κατά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και της Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, για τους ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ .......που πήρε την εργολαβία των 3,9 εκατομμυρίων ευρώ στο ΒΡΑΧΑΤΙ .....και ζητάει τώρα τα ΠΑΝΩΠΡΟΙΚΙΑ !!!

Αναφέρει συγκεκριμένα:
«Με αισχρές μεθοδεύσεις όπως της σιωπηρής απόρριψης, των απανωτών παρατάσεων κλπ η Περιφέρεια Πελοποννήσου διευκολύνει τις διεκδικήσεις  κατασκευαστικών  εταιρειών.

Πριν από ένα χρόνο η ανάδοχος εταιρεία του έργου στο λιμάνι Βραχατίου ΔΙΑΤΜΗΣΗ (πρώην συμφερόντων Φλαμπουράρη) γραπτά ζητά αποζημιώσεις 1.247.000 ευρώ για επτάμηνη διακοπή εργασιών το 2016. Έχουν πραγματοποιηθεί άλλες δυο διακοπές διάρκειας 9 μηνών και σίγουρα επίκεινται νέες ανάλογες διεκδικήσεις.
Είναι η εταιρεία, που δυο μήνες πριν τις εκλογές του 2015, όταν βασικός μέτοχος και στα χαρτιά ήταν ο Φλαμπουράρης, ανεδείχθη ανάδοχος στο έργο, παρόλο που δεν είχε ασφαλιστική ενημερότητα όταν έγινε ο διαγωνισμός (23-9-2014).
Είναι η εταιρεία που πήρε στην πλάτη του ο κ. Τατούλης στις αρχές του 2015, όταν αποκαλύφθηκε στο πανελλήνιο ότι, δεν μπορεί να πάρει δημόσιο έργο εταιρεία που βασικός μέτοχος είναι υπουργός και ο κ. Τατούλης, πριν μιλήσει ο κ. Φλαμπουράρης δημόσια είπε ότι ήταν όλα νόμιμα.
Είναι η εταιρεία που στις 20 Μάη του 2015 γνωστοποιεί γραπτά στην Περιφέρεια ότι θα εγείρει διεκδικήσεις αποζημιώσεων και ο κ. Τατούλης παρόλα αυτά υπογράφει την Σύμβαση.
Είναι η εταιρεία που στη συνέχεια τον Ιούλιο του 2015, την περίοδο που μπήκαν τα capital controls, που κανένας δεν δάνειζε κανέναν, με ενέχυρο τη Σύμβαση αυτή πήρε δάνειο από Τράπεζα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
Ενώ η εταιρεία θωρακίζεται και διεκδικεί, ο κ. Τατούλης υπογράφει τη σύμβαση που προβλέπει ότι σε 4 μήνες θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στο λιμάνι, παρόλο που γνωρίζει πριν υπογράψει ότι, η εταιρεία θα διεκδικήσει αποζημιώσεις, αφού δεν μπορεί να γίνει ένα λιμάνι σε δυο μήνες.
Η κ. Νικολάκου και η πλειοψηφία της Οικονομικής Επιτροπής παρόλο που γνωρίζουν για τις διεκδικήσεις της εταιρείας, και τα προβλήματα στην ομαλή ροή της χρηματοδότησης του έργου, δίνουν απανωτές παρατάσεις περαίωσης του έργου, (έξι τον αριθμό) ακόμα και σε περιόδους που ο ανάδοχος έχει κάνει διακοπές εργασιών.

Αντί να δεχτούν, να στηρίξουν και να υλοποιήσουν την απόφαση της Διευθύνουσας Υπηρεσίας της ΠΕ Κορινθίας, που πριν δυο χρόνια δεν έκανε δεκτή την πρώτη διακοπή των εργασιών από τον ανάδοχο, να τον αποβάλουν από το έργο καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό αποζημιώσεων, (περίπου 28.000 ευρώ) και να διαλύσουν την εργολαβία, σέρνουν την υπόθεση δύο χρόνια τώρα, όπως κάνουν και με το φράγμα του Ασωπού, όπως έκαναν με το Γαργαλιάνοι - Ρωμανός, με τα αποχετευτικά Κρανιδίου, Γυθείου κλπ που διεκδικούνται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ αποζημιώσεις.
   
Ενώ η εταιρεία θωρακίζεται και με συνέπεια υλοποιεί τις απαιτήσεις για διεκδικήσεις αποζημιώσεων που γραπτά γνωστοποίησε πριν υπογραφτεί η σύμβαση, η Περιφέρεια ο κ. Τατούλης η κ. Νικολάκου, η πλειοψηφία της Οικονομικής Επιτροπής κάνουν ό,τι μπορούν για να διευκολύνουν τις αισχρές διεκδικήσεις του εργολάβου, κλώθουν να περνά ο καιρός και να μεγαλώνει το ύψος των αποζημιώσεων που διεκδικεί.
Η Περιφερειακή Αρχή, που στηρίζεται από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, είναι υπόλογη απέναντι στις αισχρές απαιτήσεις της εταιρείας πρώην συμφερόντων Φλαμπουράρη.
Δεν πρέπει να επιβαρυνθούν με αποζημιώσεις στον εργολάβο ούτε με ένα ευρώ τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου.
Στη προχθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής απέρριψαν το αίτημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης να παραπέμψουν το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και έδωσαν άλλη μια παράταση περαίωσης του έργου.
Εμείς βάζουμε ανοιχτά το ζήτημα, να φέρουν το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο για συζήτηση και αποφάσεις, διαφορετικά να πληρώσουν Τατούλης - Νικολάκου και η πλειοψηφία της Οικονομικής Επιτροπής που με την πολιτική τους και τις αποφάσεις τους όχι μόνο εξυπηρετούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλά διευκολύνουν και τις αισχρές διεκδικήσεις αποζημιώσεων στα χαρτιά».


ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ.....ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ:
Για να θυμηθούμε περί τίνος πρόκειται ακριβώς, σχετικά με την εταιρεία και τον ιδιοκτήτη, παραθέτουμε σχετική αρθρογραφία του 2015, όταν αποκαλύφθηκε το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, να έχει εταιρεία που παίρνει εργολαβίες στο Τατουλονήσι, ο υπουργός ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικός μέντορας του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ :

https://www.lay-out.gr/i-eteria-flampourari-pire-doulia-39-ekat-apo-tin-periferia-peloponnisou/http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/60429


http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/09/blog-post_486.html


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ.......ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΜΕ SPAM......ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!!!!!!

http://orthologika.blogspot.gr/2015/09/blog-post_42.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.