Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Γ΄ΚΟΠ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ !!! ΕΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΟΙ 3 ΠΑΡΑΝΟΜΑ ''ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ'' ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ.....ΑΛΛΑ ΟΔΑΣΑΡΧΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΣΙΩΠΑ !!!

ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ???

ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ''ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ'' ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Κ.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ???

ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ''ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΤΟΜΑ " !!!

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΙΣΤΡΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ....''ΚΑΘΑΡΣΗΣ'' ???

ΑΠΟΣΙΩΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΔΡΑΓΑΘΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΩΝ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ.....ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Γ΄ΚΟΠ ???



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΔΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ???

ΠΟΙΟΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ , ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ.....ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ......ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ???

Στην Τρίπολη επιχειρείται εδώ και πολύ καιρό, η συγκάλυψη των ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ που ταλανίζουν την Γ΄ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και συμπαρασύρουν και όλους όσοι υπήρξαν ή είναι ακόμα, μέλη του Δ,Σ, των περιόδων που έγιναν οι μεγάλες αρπαχτές στα χρήματα των αδειών των κυνηγών και των επιδοτήσεων των συλλόγων τους !!!

Ενώ έχουμε αναδείξει αποκλειστικά το θέμα, με πλείστα όσα έγγραφα και στοιχεία, ενώ έχουμε καλύψει όλες τις στημένες ιστορίες καπελώματος της Γ΄ΚΟΠ, ενώ έχουμε κρατήσει σειρά άρθρων αποκαλυπτικότατων, την ώρα που όλα τα ΜΜΕ ''του χώρου'' (!!!!!!!!!!!!!!) παλατζάρουν προκλητικά ή ενισχύουν τους παρανομούντες προκλητικότερα , περιμέναμε τουλάχιστον από τον κ. ΔΑΣΑΡΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, να πράξει τα δέοντα, σχετικά με το Δ.Σ. του ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, που έχει για πρόεδρό του, τον εκλεκτό του σουλτάνου κ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ Γ. ο οποίος αν και αντιπεριφερειάρχης δεν εννοεί να ενεργήσει προς όφελος της κάθαρσης στην Γ΄ΚΟΠ και συμμετείχε στις τελευταίες εκλογές ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ .......και εκλεγόμενος ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. από την γνωστή παρέα των Μαρκοπουλικών , που έχουν επικρατήσει στον χώρο αλλά και βασιζόμενος στην άγνοια των ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ για τα δράματα τα οικονομικά που ταλανίζουν την Γ΄ΚΟΠ και τα οποία αποκαλύπτονται στα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ που έχουν γίνει από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ .....

Το ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΞΑΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ και ΜΕΣΣΗΝΗ των τελευταίων εκλογών που αγνόησαν την δικαστική απόφαση κι έκαναν του κεφαλιού τους ( δια του σώματος της Γ.Σ. των 42 μελών - εκλεκτόρων της Ομοσπονδίας ) παρακάμπτοντας ή καλύτερα αγνοώντας την απόφαση του ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ !!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ :


Μέχρι τις 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 οπότε και θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα για την υπόθεση της νομιμότητας των εκλογών και της υποψηφιότητας των 3 ''εμμονικών'' της διοίκησης της Γ΄ΚΟΠ.....οι 3 προαναφερθέντες είναι ΕΚΠΤΩΤΟΙ !!!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ???

ΓΙΑΤΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ???

ΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ''ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΡΧΗΣ " ???

ΠΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ....ΩΣ ΑΡΧΗ ???




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.