Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΕΔΗΤ : ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΦΚΑ !!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ??? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!

ΣΤΑ 400.000,00 ΕΥΡΩ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ ΠΡΟΣ ΤΟΝ .....ΕΦΚΑ !!!!

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ........


ΕΝΩ Η ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΧΑΣΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ  ΕΧΟΝΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΤΕΡΑ ΠΟΣΑ.......ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ....

ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ???

ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ Η ΄΄ΤΡΥΠΑ΄΄ ???



Αποτέλεσμα εικόνας για παυλησ δημητρησ φωτο

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΓΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.....ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Μ΄ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ'' ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ????

Να θυμίσουμε πως η ΚΕΔΗΤ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ.....360.000,00 ΕΥΡΏ !!!

Από ΠΟΤΕ έχουν ξεκινήσει και δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρέη ???

ΕΠΙ ΠΟΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΟΓΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΕΤΕΥΘΥΝΣΗ ???

ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΡΑ.....ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ .....

Αφού η ΑΑΔΕ με τα στοιχεία που δίνει στις 24 Νοεμβρίου 2017, αναφέρεται σε ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι τον 11 του 2016 !!!!!!!

Από τότε μέχρι σήμερα τι γίνεται ???
ΠΟΙΟΙ έχουν ευθύνες για την διόγκωση του χρέους, ΠΟΙΟΙ αμέλησαν να πληρώσουν και ΤΙ απέγιναν τα χρήματα των ΑΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ???


ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ.....ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ .

Μετά από τραγικές αποκαλύψεις όλων των ΜΜΕ για το ΑΠΎΘΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ της ΚΕΔΗΤ όπως αυτό διαμορφώνεται με τις προσθήκες ποσών που σκάνε κάθε τόσο ως ΧΡΕΗ ....παντού, αναφέρουμε το τελευταίο εύρημα ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ....ΕΦΚΑ !!!!!

Με εφαρμογή της ΠΟΛ.1158/2017, δημοσιοποιείται κατάσταση νομικών προσώπων και οντοτήτων με:

α) βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή προς το Δημόσιο ανά νομικό πρόσωπο/οντότητα που υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ και η καταβολή της καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους κατά την ημερομηνία άντλησης των στοιχείων αυτών από τα πληροφοριακά συστήματα Φορολογίας (TAXIS) και Τελωνείων (ICISnet).

β) βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή από εισφορές κοινωνικής ασφάλισης προς τον Ε.Φ.Κ.Α. ανά νομικό πρόσωπο/οντότητα που υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ και η καταβολή της καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους κατά την ημερομηνία άντλησης των στοιχείων αυτών από το πληροφοριακό σύστημα (ΟΠΣ/ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.).

Στη λίστα με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές νομικών προσώπων και οντοτήτων προς Δημόσιο και Ε.Φ.Κ.Α. (άντληση στοιχείων 24/11/2017-επικαιροποίηση 31/01/2018) υπάρχουν περιπτώσεις και από την Αρκαδία.
Μία από τις περιπτώσεις αυτές, αφορά την ΚΕΔΗΤ, την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Τρίπολης, για την οποία αναφέρεται ότι ΧΡΩΣΤΑΕΙ :

Βασική οφειλή Ε.Φ.Κ.Α. 353.585,14
Συνεισπραττόμενα Ε.Φ.Κ.Α. 33.368,01

Σύνολο Ε.Φ.Κ.Α. 386.953,15

Η αγανάκτηση του πρώην δημάρχου Τρίπολης, όπως δημοσιεύθηκε στο δημόσιο προφίλ του αλλά και σε μέσο της πόλης, είναι πασίδηλη της συγκάλυψης αρπακτικών......και επιβάλλει την ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ πλέον.....για να ξεκαθαρίσει επιτέλους κάποτε το τοπίο .

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ, ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΤΣΙΡΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΟΡΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ .....


ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2016.....ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ ......

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ !!!

Τα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ των ΕΛΕΓΚΤΡΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ξέρουμε ΠΩΣ και ΠΟΣΟ αργούν ή αναφύονται με λογοπαίγνια ''απαλλακτικά''....όταν έχουν να κάνουν με πολιτικά πρόσωπα γενικώς..... 

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.