Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ !!! ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ....ΕΠΙΜΙΣΘΙΟ !!!

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ''ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ'' ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΝΩΠΡΟΙΚΙ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΤΟ.....ΕΠΙΜΙΣΘΙΟ ???

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ !!!

Η κ. ΣΟΦΙΑ ΛΟΥΤΣΙΟΥ - ΤΑΤΟΥΛΗ, ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ.....ΜΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ (!!!!!) ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ !!!

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΙΒΕΙ ΑΔΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΕΙΔΩ , ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΙΣΘΙΟ !!!

ΑΑΑ

ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ 51 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ......ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ !!!!!!!


ΩΪΜΕ....ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ .......




Προ καιρού είχαμε επισημάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πάλι, την επί μισθώ πρόσληψη της κυρίας ΤΑΤΟΥΛΗ - ΛΟΥΤΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑΣ, συζύγου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, στην Αργολίδα, ως ''ελεγκτή ιατρού'' των ασθενούντων υπαλλήλων της Π.Ε. Αργολίδας !!!

http://orthologika.blogspot.gr/2017/05/blog-post_66.html

http://orthologika.blogspot.gr/2017/05/blog-post_76.html

http://orthologika.blogspot.gr/2017/11/blog-post_96.html

Και τον περασμένο Νοέμβριο είχαμε δημοσιεύσει αποδεικτικά στοιχεία τα ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ της, ως ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ !!!

Σήμερα, ανακαλύπτουμε, πως κανένας δεν ασχολήθηκε με το θέμα, καμία ενέργεια ελέγχου του ΕΠΙΜΙΣΘΙΟΥ δεν έχει γίνει και του δικαιώματός της να το εισπράττει από ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, όντας υπάλληλος στο γραφείο του άντρα της και ΟΧΙ στο εξωτερικό, όπως προβλέπει ο νόμος περί καταβολής ΕΠΙΜΙΣΘΙΟΥ.....και εξακολουθεί επίσης να καταδέχεται να εισπράττει από ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ και 51 ευρώ το μήνα, για ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ....δηλαδή πήγαινε - έλα στο ΚΑΣΤΡΙ το χωριό του άντρα της , που το δηλώνει ως τόπο κατοικίας !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ......ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΑΞΤΕ '' ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ '' ΑΠΟ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΣΗ :






ΕΔΩ διαβάστε τα .....ΕΠΙΜΙΣΘΙΑ :






ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ .....''ΕΠΙΜΙΣΘΙΑ'' ???

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΣΟΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ???


Όσο για τα ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ των 51 ευρώ το μήνα, τα οποία καταδέχεται να εισπράττει από το ΔΗΜΟΣΙΟ η κυρία ΤΑΤΟΥΛΗ - ΛΟΥΤΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑ, προκαλεί εντύπωση η ''ανάγκη''  που την οδηγεί να το κάνε....δηλαδή να εκτίθεται ανεπανόρθωτα και ΔΗΜΟΣΙΑ στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, με ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ στο όνομά της, για 51 ευρώ το μήνα !!!!


Το παρόν άρθρο, λέμε αυτή τη φορά, να το στείλουμε παντού, απλά για να ενημερωθούν όλοι οι εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες αιρετοί όλων των βαθμίδων, περί των καθαρών και νομότυπων σχέσεων της αγίας οικογένειας του σουλτάνου, με τον δημόσιο τομέα.....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.