Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Γ' Κ.Ο.Π. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ !!! ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ !!! ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!!!

ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.....ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΠΙΔ
ΚΑΙ
ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ !!!!
ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ, ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ''ΚΑΘΑΡΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ''  ΤΗΣ Γ' Κ.Ο.Π. ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ.....

ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΟΥΣ :

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΗ !!!!!!!!!!!

Ο κ. ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ???

Ο κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ ΤΗΣ Κ.Σ.Ε. ΔΕΝ ΠΆΙΡΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΣΚΗΨΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ Γ' ΚΟΠ ???

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΦΑΜΕΛΟΣ ΑΡΑΓΕ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΕΠ'  ΑΥΤΟΥ Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ, ΕΝΕΚΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ???



Τα λαλίστατα με περισσό θράσος τέκνα της Γ΄ΚΟΠ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ. και ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ Ε. καθώς και ο παραιτηθείς πρώην γραμματέας κ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ, τίθενται ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, στις εκλογές για την ανάδειξη προεδρείου στην Γ΄Κ.Ο.Π. που θα γίνουν στις 6 Μαϊου 2018......δηλαδή την Κυριακή που έρχεται !!!

Ως γνωστόν ( από τα παπαγαλάκια τους έχει χυθεί μπόλικο μελάνι αναμεμειγμένο μετά χολής ) οι ανωτέρω κυνηγοί, πρώην μέλη των Δ.Σ. της Γ΄ΚΟΠ από την αμαρτωλή περίοδο των σκανδάλων της, είχαν αποκλειστεί από τις επερχόμενες εκλογές, με ΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ, που προκάλεσε η προσωρινή διορισμένη ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της Γ΄ΚΟΠ.......

ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ !!!

(αυτό θα πει θράσος απύθμενο και σε μεγάλες δόσεις αποθηκευμένο στον άκρατο εγωϊσμό τους !!!)

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ......
ΚΑΙ
ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ !!!

Το ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, βάσει της κειμένης Νομοθεσίας, απέρριψε τα αιτήματα των προσφυγόντων και έκρινε ΟΡΘΗ την ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ που τους αποκλείει από τις εκλογές, ως υποψήφιους, δεδομένου πως είναι ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, υπόλογοι απέναντι στην Δικαιοσύνη, η οποία διερευνά τα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ, όπως αυτά έχουν αποσταλεί από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.....

Μετά ταύτα, μπαίνουν σοβαρά και ΗΧΗΡΑ ερωτήματα προς πλείστες κατευθύνσεις :

- ΜΠΟΡΕΙ Ο κ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ. του Κ.Σ. Τρίπολης, να ασκεί το δικαίωμα του συμβούλου της ΑΙΡΕΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και του ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.....ενώ είναι δικαστικά ερευνώμενος ως υπόδικος και του αφαιρείται το δικαίωμα του ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ από την Γ. ΚΟΠ ???

- Μπορεί ο κ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ. να εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του Κ.Σ. Τριπόλεως, ενώ του αφαιρείται το δικαίωμα της συμμετοχής του, στις διαδικασίες εκλογών στην Ομοσπονδία του ???

- Μπορεί ο κ. ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, να ανέχεται τον κ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ Γ. ως πρόεδρο του Κ.Σ. Τρίπολης, μετά από όλα αυτά....ειδικότερα μετά την ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ???

- Μπορεί ο κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ Ν. της Κ.Σ.Ε. να κωφεύει, την ώρα που το ΤΣΟΥΝΑΜΙ των δικαστικών εξελίξεων που ερευνούν τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ που ανέχτηκε από τον ''εμπιστό'' του αποθανόντα πρόεδρο και τους συν αυτώ, έχει παρασύρει τα πάντα και οι ανατροπές είναι σαρωτικές ???

- ΘΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ Ο κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ τον ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ κτλ.....απο τις αιρετές θασούλες τους ( ή μήπως θεσάρες τους ) στα Δ.Σ. των συλλόγων τους ??? 
Ή μήπως δεν ασχολείται με τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ο μέγας πρόεδρος των κυνηγοπατέρων ???


ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.