Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣ κ. ΔΑΣΑΡΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ???

ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΩΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.....ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ '' ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ '' ΛΟΓΩ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???

ΠΩΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΙΡΕΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ Κ.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ???

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ Κ.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ???

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ), ΠΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ???




Ρωτάμε δημόσια και ευθέως τον κ. ΔΑΣΑΡΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, για το μείζον θέμα που έχει προκύψει στον Κυνηγετικό Σύλλογο της Τρίπολης, μετά την απόφαση του ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ , να απορρίψει τα ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία ζητούσαν την ανάκληση της ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ να είναι υποψήφιοι ο κ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ. και οι συν αυτώ......ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ???

Η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων της ΠΑΤΡΑΣ, αυτόματα θέτει εκτός αιρετού αξιώματος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για τον κυνηγετικό χώρο, όλους τους κατονομαζόμενους σε αυτήν και τον κ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ βεβαίως, που κατέχει και σήμερα, την θέση του προέδρου του Κ.Σ. Τρίπολης.......αν και δεν ήταν αυτός που είχε ψηφιστεί ως πρόεδρος στις τελευταίες εκλογές......
Φωτογραφία του χρήστη ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.



Η απόφαση του κ. ΔΑΣΑΡΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, σχετικά με την πορεία του Κ.Σ. Τρίπολης, είναι αναγκαίο να εκδοθεί άμεσα και να είναι και καταλυτική όσο και απόλυτα συνυφασμένη με τη Νομοθεσία και τον ΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, δεδομένου πως το θέμα των ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ στην Πελοπόννησο τουλάχιστον, είναι σε φάση ακραίας διερεύνησης και εισαγγελικών ελέγχων, μέσω των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ για την Γ' ΚΟΠ, που έχουν κατατεθεί στην Δικαιοσύνη.

Θα εκπέσει άραγε του αξιώματός του, ο κύριος πρόεδρος της Τρίπολης ή θα βρουν καμιά πατέντα να τον κρατήσουν πάλι στα ηνία των κυνηγών ???

Αναμένουμε με ενδιαφέρον να μάθουμε τις εξελίξεις στα τοπικά κυνηγετικά δρώμενα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.