Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ - ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ : ΚΙ ΑΛΛΑ 60 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ''ΡΙΞΕΙ'' ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ''ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ '' ΤΟΥ....Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ???

ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΙ ΛΕΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ......ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ, ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ???

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΕΛΙΚΑ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ???

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.....ΕΙΝΑΙ 600 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΕΛΜΑΤΩΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΣΔΙΤ ΚΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ !!!
Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ......ΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΟΝΤΩΣ !!!

ΑΛΛΑ ΤΟ BUDGET ΕΦΘΑΝΕ ΤΑ 526 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ !!!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 60 ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩΠΡΟΙΚΙ ..... ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ'' ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.....

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΑΓΛΥΦΟΥ ..... ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.



Μετά τις σωρηδόν δημοσιεύσεις μας, για το ΚΑΚΟ ΧΑΛΙ στο Μεγαβούνι, από την ανεξέλεγκτη επιδρομή του εργολάβου και την ισοπέδωση ολόκληρης της πλαγιάς ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ που είναι απαραίτητες για τέτοιες καταστάσεις και τέτοιας έκτασης έργα......

Η ΜΕΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ......ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ !!!

Ο ΔΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΒΓΑΛΕ ΝΕΟ ΠΑΝΩΠΡΟΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ''ΕΡΓΩΝ'' , ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ....ΕΡΓΑΣΙΩΝ , ΚΙ ΑΛΛΑ 60.000,00 ΕΥΡΏ !!!

Υπογράφων μηχανικός του Δήμου Τρίπολης, διατηρών και άριστες σχέσεις από χρόνια κομματικές και προσωπικές, με τον σουλτάνο του Μορέως .....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ που το πέρασαν και στο τελευταίο Δ.Σ. χωρίς να σηκωθούν τα τραπέζια από αγανάκτηση .....



Τόσο σίγουροι είναι πως οι εργασίες (????) θα συνεχιστούν κανονικότατα, που έβγαλαν και πανωπροίκι στον εργολάβο για την χρονοκαθυστέρηση που ΔΕΝ μας εξηγούν από ΠΟΙΑ ΑΙΤΙΑ προκύπτει ή ΘΑ προκύψει !!!

Επίσης ΔΕΝ μας εξηγεί ο μηχανικός του Δήμου, ΓΙΑΤΙ το πανωπροίκι είναι 60.000,00 ευρώ !!!

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΥΠΗΡΕΣΙΑ''  ΚΑΙ ΕΝΕΚΑ ΠΟΙΟΥ ΛΟΓΟΥ .....

Εδώ οι παρατάσεις των έργων στο σουλτανάτο, γράφουν ιστορία για τους χρόνους που .....τραβάνε. 
ΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ 60 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ???

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ???

ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΕΣ ???

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ???

Και το μοναδικό μέλημα, ήταν και είναι να απορροφηθούν τα 600 χιλιάδες ευρώ, που είχε χορηγήσει για ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ στον δήμο Τρίπολης ( μαζί με όλους τους δήμους της χώρας που πήραν ανάλογα ποσά ) το Υπ. Εσωτερικών εδώ και κάμποσα χρόνια ???

ΔΙΟΤΙ 
Υπό κανονικές συνθήκες, ο εν λόγω εργολάβος που μπήκε στον χώρο του ΜΕΓΑΒΟΥΝΙΟΥ για να κάνει περίφραξη (!!!!!!!!!!!) και χωματουργικές εργασίες .....και αντ΄ αυτών κατέβασε το βουνό κάτω, φτιάχοντας το έδαφος για τον ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ.......
ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ, 
ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ 
ΚΑΙ 
ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΑΡΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 

Ίσως να πρέπει να πληρώσει πρόστιμα και αποζημιώσεις στους πολίτες , τους ιδιοκτήτες και τις κοινότητες, στις οποίες υπάγεται η περιοχή.......για την αυθαίρετη (????) επέμβαση και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του χώρου !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.