Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ : '' ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ'' !!! ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ??? ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΑΦ΄ ΕΑΥΤΟΥ ???

ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ''ΑΜΕΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΒΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ''.....ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ......

ΓΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ !!!!

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.....ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ !!!

ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ???

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΒΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΣΩΝ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ???

Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΟΥ ....ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΥΛΗΣ ΦΩΤΟ

Κατηγορείται ο Περιφερειάρχης (σουλτάνος του Μορέως) για ΣΟΒΑΡΗ ΡΥΠΑΝΣΗ και ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ , από πολίτες της Τρίπολης, με την υπ΄ αριθμόν Α18/338 δικογραφία, για την οποία γίνεται ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΑΤΑΣΗ (!!!).......

Για τον λόγο αυτό και ΞΑΝΑ με την διαδικασία του ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ (ευτυχώς όχι του..... ''ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ'' που ζήσαμε σε άλλη περίπτωση διορισμού δικηγόρου ) ο περιφερειάρχης αποφασίζει μόνος του πως το ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ''ΑΜΕΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΒΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ '' !!!!

Και διορίζει δικηγόρο ο ίδιος για τον εαυτό του, επειδή θεωρεί πως οι τυχόν δικές του παραλείψεις ή ολιγωρίες ή και πιθανά εσκεμμένες αποφάσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την ΣΟΒΑΡΗ ΡΥΠΑΝΣΗ και ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ......είναι κίνδυνος για την Περιφέρεια !!!!!

Και τονίζει πως ΤΑ ΣΥΜΦΕΟΡΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΒΛΑΒΗ από τις κατηγορίες ή αναφορές των πολιτών της Τρίπολης !!!

Άρον άρον παραμονή Πρωτομαγιάς όρισε δικηγόρο του εαυτού του, μόνος του ο Περιφερειάρχης, για να προσέλθει σήμερα (!!!!!) να πάρει την δικογραφία Α18/338 ......και να συντάξει ΥΠΟΜΝΗΜΑ για τις ''ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ'' !!!!!!!!!!





Τελικά ΠΟΙΟΣ υφίσταται την βλάβη ???

Η αρμόδια Περιφέρεια με τους εκπρόσωπούς της με αρχηγό τον ΊΔΙΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ που παίρνουν τις αποφάσεις και οδηγούν τις καταστάσεις σε ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΡΥΠΑΝΣΕΙΣ 

Ή

Το ίδιο το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.......που του έχουν αλλάξει τα φώτα τόσα χρόνια, με τους αναρρίθμητους ΧΑΔΑ ( όχι αυτούς που ''κλείνουν'' εννοείται ) που ανοίγουν σαν φαντάσματα, μέσα στα δάση ( ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΗΣ ) μέσα σε ρεματιές ( ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ ....ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ !!!) μέσα σε αλάνες ( ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ) μέσα στα ρέματα ( ΕΥΡΩΤΑΣ - ΑΛΦΕΙΟΣ ) και πάει λέγοντας ???

ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ???????????

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΑΨΕΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΡΥΠΑΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ???????????

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ......ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ, όταν οι πολίτες ζητούν αυτά για τα οποία συνεχώς και επιμόνως εντάσσονται στην ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ????

Δηλαδή την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ????


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.