Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΣΔΙΤ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ !!! ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΟΙ ''ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ'' ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ !!!



Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ''ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΏΝ''  ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ.Α.Ε. ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.....

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ.....''ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ'' ΣΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΥ ΤΟ ΣΔΙΤ !!!

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΠΩΣ Ο ΣΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...... ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΙΡΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ......ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΗΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ !!!


Ανωτέρω μια εικόνα από την πρώτη επιχείρηση επιδρομής στην ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ της ΤΕΡΝΑ για .....''εγκατάσταση'' στις ιδιοκτησίες πολιτών και του διοικητή του Νοσοκομείου ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ κ. ΜΠΕΖΟΥ, ο οποίος και δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες !!!

Το σχέδιο, δεν πέτυχε, η εγκατάσταση στις ξένες ιδιοκτησίες δεν έγινε, οι οικοδομικές άδειες που έσπευσαν να εκδοθούν από τον δήμο Τρίπολης, αποδείχθηκε σχέδιο βεβιασμένης αντίδρασης και μια - μια ανακαλούνται τώρα !!!




Η μοναδική μας ερώτηση προς κάθε σανοφάγο υποστηρικτή του ΣΔΙΤ , πολιτικό ή πολίτη αλλά κυρίως προς το σουλτανάτο του ΜΟΡΕΩΣ και τα ΜΜΕ που αναμεταδίδουν κάθε τορπίλη περί του ΣΔΙΤ που εκτοξεύεται προς το πόπολο είναι η εξής :

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΥ Ή....ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΝΑ ''ΠΕΣΟΥΝ''  ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΔΙΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ???

ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ !!!!!

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΣΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ???

Και τέλος :
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΦΕΙΔΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΤΟ......''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΥΡΟΣ''  ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ???



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.