Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ....ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ???

ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ''ΚΑΘΑΡΟΥΣ'' ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΟΙ ''ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΕΣ ΑΡΧΕΣ'' ???

ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ !!!

ΣΩΣΤΑ......ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ......

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ ?????????


Με περισσή ένταση και περισυλλογή, μαθαίνουμε πως χειρίζεται το θέμα της επικείμενης ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, που πρόκειται να τοποθετήσει στην θέση του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου......το Δασαρχείο.
Ψάχνουν εναγωνίως τα άτομα που θα επανδρώσουν την ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ, ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ του Κ.Σ !!!
Και να δέχονται φυσικά να μπουν στην διορισμένη ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.....
Μαθαίνουμε, πως οι πολλοί που έχουν ερωτηθεί, δεν δέχονται επειδή είναι ''φιλαράκια'' του προέδρου !!!


Δεν γνωρίζουμε βέβαια και ΠΟΙΟΙ άλλοι δάκτυλοι σαμποτάρουν τον διορισμό της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ που καθίσταται πλέον αναγκαίος , εκ των εξελίξεων στην Γ΄ΚΟΠ και της εμπλοκής του προέδρου του Κ.Σ. Τρίπολης, στις ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΑ ερευνώμενες ατασθαλίες (!!!)
Εκείνο που γνωρίζουμε, είναι, πως ο κύριος πρόεδρος του Κ.Σ. Τρίπολης εκμεταλλευόμενος την αίγλη και την δύναμη των ψήφων των ΚΥΝΗΓΩΝ, ανεδείχθη σε φαβορί της περιφερειακής αρχής του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ, ο οποίος και τον έχει τοποθετήσει ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ (!!!!!!) αλλά και ο υπό καθαίρεση πρόεδρος δεν άφησε τον πολιτικό μέντορά του έτσι ......
ΤΑ ΜΕΤΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΚΕΤΕΣ , ΟΙ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΤΟΥ Κ.Σ. ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ, ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ !!!




Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε ΠΟΙΟΣ θα διαδεχθεί τον εκλεκτό του σουλτανάτου πρόεδρο του Κ.Σ και ΠΟΤΕ......

Όσο για τον κ. Δασ'αρχη Τρίπολης, που έχει ούτως ή άλλως στην αρμοδιότητά του, αυτό το πικρό ποτήριο, να το σερβίρει στον κύριο πρόεδρο, του επισημαίνουμε, πως εδώ και χρόνια, η ανοχή του σαν εποπτεύουσας αρχής, στα διαδραματιζόμενα στο εσωτερικό του Κ.Σ έφτασε την κατάσταση στο ΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.....
Διότι, ΑΝ γινόταν εξονυχιστικός έλεγχος ανά έτος, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ που εξεδίδοντο στο Δασαρχείο και αντιπαραβάλλονταν οι άδειες, με τις ''κομμένες αποδείξεις''  από τον ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τίποτα από όσα αποκαλύψαμε πρώτοι εμείς στο ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ, δεν θα είχε συμβεί !!!
Ακόμα, επισημαίνουμε στον κ. ΔΑΣΑΡΧΗ Τρίπολης, πως σύμφωνα με τις εξακριβωμένες πληροφορίες μας, ΟΙ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ 2016 και 2017 του Κ.Σ. Τρίπολης, θα έπρεπε να έχουν επιφέρει  ακόμα και ΔΙΑΛΥΣΗ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ......

ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο κ. ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ???

ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΧΩΡΟ ???

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΥ ???

Ο κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ ΤΗΣ Κ.Σ. ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ ΕΝΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΝΩ ΤΟ ''ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ'' ΚΑΙΓΕΤΑΙ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.