Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ....ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΜΑΣ !!!

13 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ Ο κ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !!!
ΕΣΕΙΣ ???
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ ???
ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ???
ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ???
Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΧΟΡΔΕΣ ΣΑΣ ???




ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ !!!
Αυτό δεν είναι δική μας ρήση, είναι του ΛΑΟΥ !!!
Ο οποίος υποφέρει από τις αρπαχτές και τις κατασπαταλήσεις σε εργολάβους και έργα -πολλές φορές ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ - που έχουν ρημάξει τα ΕΣΠΑ.....σύμφωνα και με τις δημόσιες ομολογίες ακόμα και των ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ επιτηρητών μας !!!
Την ίδια ώρα, που μια προηγούμενη Βουλή, ψήφισε νόμο ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, αλλά τα κονδύλια των εκατομμυρίων ευρώ, εξακολουθούν να τα αρπάζουν μόνο τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ !!!
Οι δομές που στηρίζουν την οικογένεια και τα παιδιά, αφήνουν κάποιους εντελώς ανεπηρέαστους και ασυγκίνητους, παρ΄ όλο που διατείνονται για το αντίθετο στις δημόσιες αναφορές τους.
Το πρόβλημα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ '' ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΒΟΣΥΝΙΩΤΗ'' είναι και γνωστό στον Περιφερειάρχη και επίκαιρο το αίτημα της διοίκησής του, για ΒΟΗΘΕΙΑ οικονομική.
Δεν βρίσκει τρόπο ούτε μερικές χιλιάδες ευρώ να διαθέσει !!!!!!!!!!!!
Την ίδια ώρα που ο Περιφερειάρχης ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ έδωσε 13.000.000,00 ευρώ για τους ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ !!!!!!!!!!!
Την ίδια ώρα που ο ίδιος ο κ. ΤΑΤΟΥΛΗΣ, δίνει τα εκατομμύρια με το τσουβάλι, για έξοδα παραστάσεων, ταξιδάκια, συναυλίες, συνέδρια κτλ, κτλ........σε καιρό ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ !!!
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ξανατονίζουμε.....
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να βοηθήσει την ΑΡΚΑΔΙΚΗ και ειδικότερα της ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!
Διαβάστε την ανακοίνωση για την επιχορήγηση με 13.000.000,00 ευρώ των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !!!
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ???
Απόσπασμα από δημοσίευμα :
''....Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τις Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, από την οποία "περνά" η χρηματοδότηση για τη μερίδα των δικαιούχων του προγράμματος που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας ενέκρινε για το νέο σχολικό έτος 2015 - 2016 τη χρηματοδότηση δύο προγραμμάτων ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ. Το παραπάνω ποσό θα διατεθεί για την ενίσχυση των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, προκειμένου να μπορούν να δεχτούν βρέφη, νήπια και παιδιά οικογενειών που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Σύμφωνα με τον κ. Τζιτζικώστα, ο αριθμός των ωφελούμενων από τα δύο αυτά προγράμματα είναι 4.750 γονείς - κάτω του ορίου της φτώχειας - που έχουν την επιμέλεια τέκνων και η τοποθέτηση των παιδιών τους ορίζεται με "εντολή τοποθέτησης" που λαμβάνουν από την ΕΕΤΑΑ ΑΕ, σύμφωνα με τα οριζόμενα σε σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος....''

www.dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ :

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/73831/eetaa-98-000-aitiseis-stous-paidikoys-stathmoys-espa-anakoinonontai-ta-apotelesmata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.