Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΣΥΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ !!! ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ,.....ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ !!!

ΕΝΩ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΩΛΕΣ.........ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ......
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΜΑΣ ???
ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ !!!



Μπορεί ο Περιφερειάρχης να οργίζεται και να ξεσπαθώνει κατά πάντων, αλλά ως προβεβλημένο πρόσωπο έχει την ατυχία, να μένουν οι δηλώσεις του στην δημόσια αναζήτηση, ανά πάσα ώρα.
Βρήκαμε λοιπόν τις επιθετικές και απαξιωτικές του δηλώσεις για τον σημερινό Πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη, καθώς και την δήλωση της αυτοπρότασής του, για υποψηφιότητα στην Προεδρία του κόμματος που τον ανέδειξε.....η οποία όμως δεν ευοδώθηκε.
Ο Πέτρος Τατούλης όμως, έχει ήδη προωθήσει την κόρη του ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ - ΤΡΕΝΤΖΟΥ, για δεύτερη φορά, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Αρκαδίας !!!
Γιατί άραγε προκαλεί τόσο πολύ την κοινωνία και τα ΜΜΕ με τις δηλώσεις του τις καταγγελτικές για τη ΝΔ τη μια μέρα, ενώ την άλλη στηρίζει το ίδιο κόμμα, προωθώντας την κόρη του???
Τι μεθοδολογία πολυπραγμοσύνης είναι αυτή ???
Γιατί δεν πρέπει να σκεφτεί κανένας, πως ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κάνει επικοινωνιακά τρυκ, κάθε φορά που επιτίθεται στη ΝΔ αλλά μετά την....προσκυνάει ???
Γιατί δεν θα πρέπει να θεωρήσει κανένας ψηφοφόρος της ΝΔ, πως διπλωματικά αλλά επικίνδυνα, προκαλείται να ακολουθεί τη μια την απαξίωση και την άλλη την στήριξη του ίδιου κόμματος, ανάλογα με τις διαθέσεις ή τις επιδιώξεις του Περιφερειάρχη ???
Ποια κοινή λογική και ποια πολιτική ΗΘΙΚΗ επιτρέπουν σε ένα πολιτικό αξιώσεων, να παρασύρει τους οπαδούς του, ανάλογα με τα ρεύματα που φυσάνε στο θεωρείο του ???



Και για να μην αφήνουμε απορίες δείτε τι ακριβώς έχει διαδραματιστεί πριν 2 μήνες μόλις .....

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500014112


http://www.lakonikos.gr/parapolitika/item/118044-eyi-tatoyli-monodromos-oi-ekloges



http://www.protothema.gr/politics/article/490625/petros-tatoulis-istoriki-apofasi-to-apotelesma-tou-dimopsifismatos-/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.