Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.
ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!

Dhmhtrhs Papaggelopoulos 27-9-2015



Σαρωτικές αλλαγές στη δικαιοσύνη προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα διαφθοράς Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας σε επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια της Ενώσεως Εισαγγελέων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο περιστύλιο του Ζαπείου...
Ο κ. Παπαγγελοπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα υπάρξει πληθώρα νομοθετικών αλλαγών για τη δικαιοσύνη, τονίζοντας με έμφαση «ό,τι χρειαστεί να αλλάξει θα αλλάξει», ενώ πρόσθεσε «όταν έρχεται το νέο το παλιό τελειώνει».
Ο υπουργός μετέφερε στους εισαγγελείς χαιρετισμό του πρωθυπουργού τονίζοντας ότι σέβεται, τιμά και εγγυάται την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.
Στην εκδήλωση παρέστη η Πρόεδρος και Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί, εκπρόσωποι των κομμάτων, εισαγγελείς και δικαστές όλων των βαθμίδων.
Για τον ρόλο των εισαγγελέων τις προκλήσεις των καιρών και τη θεσμική τους προσφορά μίλησαν ο πρόεδρος της Ενώσεως Εισαγγελέων Κων. Τζαβέλας αλλά και ο τέως πρόεδρος της Ενώσεως Παν. Μπρακουμάτσος.
Ειδική μνεία έγινε στον Πρώην πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων Σωτήρη Μπάγια που έχασε πρόωρα τη ζωή του, για τον οποίο ο κ. Παπαγγελόπουλος απένειμε στην οικογένεια του τιμητική πλακέτα, ενώ τιμή αποδόθηκε σε όλους τους διατελέσαντες προέδρους της Ενώσεως Εισαγγελέων. 
πηγή : directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.