Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ !!!

Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΌ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ.
ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ 50 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΒΟΗΘΗΤΕΣ ΚΑΙ 10 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΑΠΟ ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ.....ΠΟΙΟΙ θέλουν να κλείσει το ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ της Τρίπολης, που λειτουργεί ως ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ και το κατάντησαν σε πτώχευση??
Μα φυσικά όσοι διαχειρίστηκαν την περιουσία του ως τώρα, και την ξαπουπούλιασαν μέχρι τελευταίας δεκάρας, δημιουργώντας οι ίδιοι περιουσίες ανίκανες να αποκτηθούν με τα δημοσιοϋπαλληλικά τους έσοδα !!!
Και φυσικά όσοι πολιτικοί προστάτες τους, υπάρχουν πίσω από αυτό το ΣΚΑΝΔΑΛΟ της πόλης, για το οποίο δεν δίνει σημασία κανένα ΜΜΕ σε βάθος και εύρος ανάλογο, για να αποκαλυφθεί η διαφθορά και η διαπλοκή.
Κατά ένα περίεργο λόγο, όλες οι διοικήσεις του ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟΥ, είχαν επιμελώς εκλεγεί, ώστε να είναι προσκείμενες πολιτικά στη Ν.Δ. στο ίδιο κόμμα δηλαδή, που εξέθρεψε και τους ''διαχειριστές''  της περιουσίας του ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ, και διοικούντες το ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ !!!
Κατά έναν άλλο ακόμα πιο περίεργο λόγο, οι κλήσεις της ''διοίκησης' από το ΣΕΕΔΔ Τρίπολης και το γραφείο της ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ, για να προσκομιστούν στοιχεία της διαχείρισης της περιουσίας του σταθμού στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ( όπου έχει φθάσει το θέμα, με προσωπικές ενέργειες της υπογράφουσας και με έρευνα δημοσιογραφική, που κρατάει 3 χρόνια τώρα ) περιπλέκονται με παρελκυστικές τακτικές και χρονοτριβούν, αν δεν παραπλανούν την ίδια την Δικαιοσύνη και την ανεξάρτητη αρχή ΣΕΕΔΔ....
Πάντως στοιχεία ΔΕΝ προσκομίζουν και ΟΡΚΩΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 20 ΕΤΙΑΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ......ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΟΤΑΝ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .....
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ????
Κρίνεται αναγκαίο για καθαρά ηθικούς λόγους, να αναφερθεί σε αυτό το δημοσίευμα, πως τον ΟΚΡΩΒΡΙΟ 2014 στις 6, η υπογράφουσα και κάτοχος του blog, εκλήθη να καταθέσει στην ανακρίτρια Τρίπολης για το ανωτέρω θέμα και προσκόμισε στοιχεία επίσημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στα οποία καθίσταται βέβαια η ύπαρξη 3 λογαριασμών του σταθμού στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ( κατετέθησαν και οι 3 λογαριασμοί !!!) και η απόδοση τεράστιων ποσών ανά έτος, μόνο από τόκους των ανωτέρω λογαριασμών.
Επίσης κατετέθησαν αποδεικτικά στοιχεία επίσημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, όπου διαφαίνεται και επιβεβαιώνεται, πως μεγάλα ποσά από τόκους των καταθέσεων του ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟΥ, διετίθεντο στην αγορά ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ........χωρίς να καθίσταται σαφές αν αυτά ήσαν ανώνυμα ή αν αγοράζονταν σε όνομα κάποιου δικαιούχου.
Μετά από έρευνα στις δικαστικές εξελίξεις, διαπιστώνεται πως όσοι εκλήθησαν από πλευράς Δήμου και ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟΥ, για να δώσουν στοιχεία και εξηγήσεις, απλά ροκανίζουν τον χρόνο ή παραπλανούν τις Δικαστικές αρχές, με την τακτική να προσέρχονται ως......''αρμόδιοι''  του δήμου, άτομα που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ.......Ή ΝΕΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ......
Οι μεθοδεύσεις των πολιτικών σκουληκιών, που στηρίζουν ή στήριξαν το δίδυμο των διαχειριστών της περιουσίας του ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟΥ, να τρέφουν την χρονοκαθυστέρηση, υπέρ της ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ του ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟΥ, για να θαφτούν και οι ατασθαλίες τους μαζί, είναι κατάπτυστες και απαράδεκτες μαζί.
Για τον απλούστατο λόγο, πως το ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ανήκει στην πόλη, και σε μόλις 20 χρόνια το κατέστρεψαν οι ψηφοσυλλέκτες της Ν.Δ. που έβγαζαν αιρετούς και .....θεωρώντας πως έχουν μπάρμπα στην Κορώνη, έτρωγαν με χρυσά κουτάλια την περιουσία του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.....
Τώρα που η Ελλάδα διάγει ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ , ποιο αναίσθητο ανθρωποειδές νοιώθει καλά και δίκαια, με την καταστροφή του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, που σώζει τουλάχιστον 50 οικογένειες εργαζομένων μητέρων από το πρόβλημα της φύλαξης βρεφών και νηπίων ???
Για την διασφάλιση της ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ της υπόθεσης, βεβαιώνεται στους πολίτες που ενδιαφέρονται για την κληρονομιά της πόλης μας, πως ΝΕΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ είναι σε αποστολή, προς την ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ για την ΔΙΑΦΘΟΡΑ καθώς και σε κάθε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ Ή ΑΡΧΗ.
Ακόμα κι αν τα υπόγεια ρεύματα των πολιτικών προστατών της διοίκησης του σταθμού και της διαχείρισής του, οδηγούν σε καταστροφή, κάποιοι κάποτε θα καθίσουν στο σκαμνί του ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, για να μάθουν πως τα λεφτά που ανήκουν στα ΠΑΙΔΙΑ της πόλης, δεν μπορούν να τα θεωρούν περιουσία των δικών τους παιδιών.......
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Υ.Γ.
Κι αν μεθοδεύσουν την......πορεία της Δικογραφίας στο αρχείο, με τις γνωστές ίντριγκες που ξέρουν καλά όλα τα πολιτικά σκουλήκια........τους προειδοποιούμε πως
ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΑΣΥΡΟΝΤΑΙ.....
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ......
Δεν μπορούμε να τα δημοσιεύσουμε τώρα, επειδή η υπόθεση βρίσκεται στην ΑΝΑΚΡΙΣΗ ........
Αν έχουν τσίπα όσοι κόπτονται πως τάχα τους νοιάζει ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΒΟΣΥΝΙΩΤΗ, ας δώσουν στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ όλα τα στοιχεία που κρύβουν.....ή καταστρέφουν.....
 ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΟΥ.....ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΦΕΡΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :

http://www.arcadiaportal.gr/news/bosunioteio-mia-istoria-me-polles-krufes-ptuxes-tuxaia

http://www.arcadiasports.gr/index.php/news/policy/8342-perierges-topothetiseis-tou-antiproedrou-
tou-bosuniwteiou   (ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΝΗΜΑ....ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ....ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ....ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ !!!!)

http://www.makeleio.gr/?p=11169

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.