Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΜΑΣ !!! ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΑΣ !!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 1.500 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ.....ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΛΥΝΕ ΤΑ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ !!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK :ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ.....ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ''ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ'' Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ???
ΝΑ ΔΩΣΕΙ......ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ???
ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ.....
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ 1.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ .....ΠΛΥΘΕΙ ΤΟ ΗΡΩΟ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ !!!
ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ !!!
ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΕΙΝΑΣ ......
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΤΟ ΗΡΩΟ ???
ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ???Τα σχόλια που ακολούθησαν δεν ήσαν και τόσο κολακευτικά για το ξόδεμα έτσι για πλάκα......και εν μέσω φτώχειας, 1.500 ευρω, για να πέσει λίγο νερό με μια μάνικα στα ΗΡΩΑ.
Έτσι λοιπόν ο Δήμαρχος, διαβάζοντας ή πληροφορούμενος τις παρατηρήσεις μας στο ΠΡΟΦΙΛ μου, έστειλε σήμερα το ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ του Δήμου να εκτελέσει την πλύση !!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ !!!
ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΩΣΤΕΣ !!!
Αυτός είναι ο ρόλος των ενεργών πολιτών σε μια κοινωνία.
Να αναδεικνύει προβλήματα, να δίνει και την άλλη οπτική και να βοηθάει ώστε να διορθώνονται, τυχόν αβλεψίες τόσο των αιρετών όσο και κάθε άλλου έχοντος και ασκούντος εξουσία !!!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ..............


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.