Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ??? ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.,....ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ......ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ ....
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ???
ΟΛΟΙ ???

Σε Προεδρικό Διάταγμα που αφορά στο νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, μπήκε η πρώτη υπογραφή του υπηρεσιακού υπουργού Δικαιοσύνης, Δημ. Παπαγγελόπολου.
Με αυτό ρυθμίζεται ο τρόπος πρόσβασης στο πληροφοριακό σύστημα και η καταχώρηση των στοιχείων του πλειστηριασμού από τους χρήστες    δικαστικούς επιμελητές και συμβολαιογράφους. 
Κι αυτό καθώς το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, που προβλέπει την διαδικασία ηλεκτρονικής δημοσίευσης αποσπάσματος κατασχετήριας έκθεσης και δηλώσεων πλειστηριασμών στην ιστοσελίδα του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων - Τομέα Ασφάλισης Νομικών (ΕΤΑΑ-ΤΑΝ).
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του πρόσφατου νόμου  4335/20154 έγιναν αλλαγές στο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας  και ειδικά στο κεφάλαιο της αναγκαστικής εκτέλεσης. Έτσι, καθιερώθηκε  η δημοσίευση  στην ιστοσελίδα δημοσιεύσεων πλειστηριασμών του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ, δικαστικών αποφάσεων, εκθέσεων, πράξεων και δηλώσεων της διαδικασίας πλειστηριασμού κινητών, ακινήτων, πλοίων και αεροσκαφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.