Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ !!! ΠΛΗΡΩΣΑΝ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΟΗΕ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ !!!

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΣΑΝ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ .....
ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ Γ.Σ. ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ 2015, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ !!!



Το σκάνδαλο της αποχής της αντιπροσωπείας της ΕΛΛΑΔΑΣ, από την Γ.Σ. του ΟΗΕ για το 2015, απετέλεσε αιτία σφοδρών αντιπαραθέσεων, δια του ....τύπου, μεταξύ των κομμάτων που διεκδικούν μια θέση στην επόμενη Βουλή και των μελών της πρώην κυβέρνησης Τσίπρα.
Η φετεινή αποχή, ήρθε ως συνέχεια της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων, που το 2014, είχαν επίσης λάμψει δια της απουσίας τους, από την Γ΄Σ΄του ΟΗΕ για να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν ΥΠΕΡ της ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΧΡΕΩΝ των πτωχευμένων χωρών.......όπως η πατρίδα μας !!!
Η τοποθέτησή τους σχετικά με την κατακριτέα - αν όχι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ - αποχή, ήταν πως η οποιαδήποτε απόφαση της Γ.Σ. του ΟΗΕ, δεν είναι .....δεσμευτική !!!
Αναρωτιόμαστε λοιπόν ως σκεπτόμενα όντα :
1ον Αφού ΔΕΝ είναι δεσμευτική μια απόφαση του ΟΗΕ γιατί είναι δεσμευτική η πληρωμή μιας συμμετοχής που δεν πραγματοποιείται ???
2ον Αν η αποχή από την Γ.Σ. των Σαμαροβενιζέλων, ήταν ΠΡΟΔΟΣΙΑ , η φετινή αποχή πως χαρακτηρίζεται ???
ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 100.000,00 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ???

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A986%CE%94%CE%95-1%CE%93%CE%A4?inline=true

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.