Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ PCR ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ !!! BINTEO

 Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης δικαίωσε Ολλανδό δικηγόρο που προσέφυγε και ζήτησε να του αναγνωριστεί ως μη υποχρεωτικό το test PCR!!!! (BINTEO)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΟΠΗ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΩΪΟΥ PCR ....

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΤΟ ΕΚΡΙΝΕ ΩΣ

'' ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ '' !!!



ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

Κατέφυγε ο Ολλανδός Δικηγόρος JEROEN POELS

Όταν αποφάσισε να διεκδικήσει το νομικό αίτημά του ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ PCR TESTS για τον κορονοϊό.

Να θυμίσουμε πως η ΟΛΛΑΝΔΙΑ η χώρα του Poels είχε προσδώσει την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ στο τεστ, για την ομάδα   πληθυσμού - ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ !!!

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ !!!

Γίνεται λόγος από πολλούς, πως εν προκειμένω η απόφαση αυτή, μπορεί να ερμηνευθεί και ως ΒΕΤΟ της ΧΑΓΗΣ, στην υποχρεωτική υποβολή στο τεστ, του οποιουδήποτε πολίτη !!!

Ταυτόχρονα δημιουργείται έτσι Νομολογία και αρκετοί προτείνουν την ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της διαδικασίας, δι΄αυτής της απόφασης !!!




Σε συνεργασία με το BonSens.org η France soir πήρε συνέντευξη από τον δικηγόρο: υποδεχόμαστε τον Jeroen Poels, Ολλανδό δικηγόρο που είδε την οικογένειά του μέσα στην αδυνατότητα να επιστρέψει από την Τανζανία γιατί η Ολλλανδία επέβαλε ένα test PCR. Ο κ. Poels θεωρούσε ότι αυτό το test ήταν παρεμβατικό και δεν δέχθηκε αυτή την σωματική ξένη εισαγωγή που αποτελεί μια παραβίαση της ατομικής ελευθερίας.

Επέλεξαν να φύγουν στην Τανζανία γιατί ο Πρόεδρος της χώρας αυτής δεν αναγνώρισε την πανδημία και προτίμησε ο πληθυσμός του να συνεχίσει να ζει κανονικά. Ο πρόεδρος επίσης ζήτησε στα médias της χώρας να μην μιλούν για την πανδημία! Άσκησε κριτική στην κοινωνική αποστασιοποίηση και στο να φορά κανείς μάσκα και αμφισβήτησε τα tests του coronavirus αφού υπέβαλε σε αυτά ζώα και φρούτα κι ανακοίνωσε πως μια παπάγια, ένα ορτύκι κι ένα κατσίκα ήταν “θετικά” στον coronavirus. Ο πρόεδρος εξηγεί έπειτα ότι δεν μπορεί να δεχθεί να θυσιάσει την οικονομία κι ασκεί κριτική στις γειτονικές χώρες που το έκαναν.

Ο Jeroen Poels απέκτησε μια γρήγορη απόφαση από το Διεθνές Δικαστήριο της La Haye,που τον δικαιώνει στο γεγονός ότι δεν έχει υποχρέωση για tests και ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιτεθεί στην επιστροφή ενός πολίτη της σε αυτή τη χώρα.

αυτόματη μετάφραση της απόφασης :

COUR LA HAYE Ομάδα Ανταλλαγών κι Εμπορίου – Πρόεδρος

Ετυμηγορία στη διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων της 31ης Δεκεμβρίου 2020 στην περίπτωση α

  1. ISABEL, ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ,
  2. JOËLLE MARIE, ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟΥ, και 3. AXEL, LOUIS, ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ, όλοι οι κάτοικοι του Vogelenzang, αιτούντες του δικηγόρου,κ. G. C. L., van de Corput στην Breda, Ολλανδία, από:
  • συνιστά στο κράτος να εξουσιοδοτήσει τους αιτούντες. να επιστρέψουν στην Ολλανδία αεροπορικώς από τη Ζανζιβάρη (Τανζανία) περίπου στις 3 Ιανουαρίου 2021 χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από ένα αρνητικό τεστ PCR ή / και να παρουσιάσουν ή να υποβάλουν δήλωση σχετικά μ’ ένα τέτοιο τεστ ·
  • επιδικάζει στο κράτος στο κόστος των διαδικασιών, από την πλευρά των εναγόντων, έως ότου η απόφαση προϋπολογιστεί στο 304ο, λόγω του δικαστικού κόστους 980 ευρώ αμοιβές δικηγόρου ·
  • δηλώνει ότι η απόφαση είναι εκτελεστή,
  • απορρίπτει τα άλλα αιτήματα.

Αυτή η απόφαση εκδόθηκε από τον κ. H.J. Vetter και δημοσιοποιήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2020.FranceSoir 3/1/20


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.