Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

ΣΟΚΑΡΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕΘ :''ΓΙΝΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΟΡΟΝΩΪΟΥ'' !!! ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ.....ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!!

 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΘ ΤΟΥ ΝΟΣ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ

ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ :

«ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ – ΓΙΝΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ»



Κάτι που υποψιαζόμαστε όλοι αλλά κανείς δεν είχε βγει μέχρι στιγμής να πει δημόσια, είπε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολαόυ, δηλώνοντας πως εδώ και 2 μήνες δεν γίνονται χειρουργεία για καρκίνο αλλά και άλλες σοβαρές παθήσεις στα νοσοκομεία, με το εθνικό σύστημα υγείας να έχει μετατραπεί -κι αυτό αποτυχημένα- σε… σύστημα κορωνοϊού.

Σε σχόλιο δημοσιογράφου πως δεν γίνονται προγραμματισμένα χειρουργεία  για καρκίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο γιατί τα νοσοκομεία έχουν επικεντρωθεί στον κορωνοϊό ο κ. Νίκος Καράβελος, δήλωσε:

«Σκεφτείτε σε μας που για δύο μήνες αυτό ισχύει, δηλαδή είναι νοσοκομεία μίας νόσου, και εμείς έχουμε αναβάλει, για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούμε να δούμε άλλες παθήσεις σοβαρές έχουμε αναστείλει χειρουργεία, το βιβλίο αυτής της τραγωδίας δεν έχει γραφτεί ακόμα», είπε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.