Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Ε...ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΑΞΙΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ !!! ΙΑΤΡΙΚΗ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ......ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ. ΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ !!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....

 ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ, 

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.....

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ''ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΩΝ'' ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.....ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ κ. ΒΑΣΣΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ( https://www.facebook.com/vassaras.alexandros )



Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "NKAHDAIEE GR தn naHpoфopHeH EH ΠΑΡΑ biml i ELLINIKAHOAXES.GR Παραπληροφόρηση σχετικά με συστάσεις κατά του εμβολιασμού ατόμων με αυτοάνοσα νοσήμα..."
Τα Hoaxes του Soros και η ανάμειξη τους σε αναλύσεις ειδικών.
Όταν συμβαίνει ένας πληρωμένος «δάκτυλος» από το εξωτερικό να αμφισβητεί τους Φύλακες μιας κοινωνίας, πρέπει να θεωρηθεί ως «γάγγραινα» που θα εξαπλωθεί και για αυτό πρέπει με χειρουργική ακρίβεια να αφαιρεθεί από το -εν προκειμένω- επικοινωνιακό «βραχίονα-άκρο» της Πολιτείας των Ελλήνων !!
Όταν κάνουμε ένα φάρμακο σαν το σκεύασμα της BionTech που προωθεί -marketing κάνει- η Pfeizer, μέσω έγχυσης ατο μπράτσο/τεχνική ομοιάζουσα τον κλασσικό εμβολιασμό ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ βάσει θεωρίας -γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ τι έκανε πραγματικά η εταιρία BIONTECH λόγω πατέντας και αν έκαναν κάποια μετατροπή στην Pfeizer... όπου έκαναν! πολλούς και διάφορους «ελέγχους»... αισιοδοξούμε, λοιπόν, ότι το τεχνητό mRNA -περί ου ο λόγος, μια μίμηση του Real thing- θα προκαλέσει την αντίδραση του οργανισμού μας, με έναν παρόμοιο τρόπο που θα τον προκαλούσε και ένα κομμάτι (εμβόλιο) ή ολόκληρος ο ιός (φυσική νόσηση) όταν κατάφερνε να περάσει μέσα στο σώμα μας !!
ΒΗΜΑΤΑ:
Α. Ποιός καλείται να παράξει ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ; Τα Β-λεμφοκύτταρα !!
Β. Πώς ενεργοποιούνται τα Β-λεμφοκύτταρα ;;
Από τα μακροφάγα κύτταρα και τα δενδριτικά κύτταρα, δηλαδή τους «συνοριοφύλακες» μας!
Γ. Πώς ξερουν τα μακροφαγα και τα δενδριτικα κύτταρα να ενημερώσουν τα λεμφοκύτταρα μας για τον ιο ;;
Επειδή τον έχουν φαγοκύτταρώσει (τον συνέλαβαν) όταν πήδηξε τα φράγματα των συνόρων και είχε βγει «σεργιάνι» μέσα στο σώμα μας.
Δ. Τι γίνεται όταν τον φαγοκυτταρώσουν; Τον λιώνουν με τη βοήθεια κάποιων χημικών (που βρίσκονται μεσα σε λυσοσωματα -χημικές βόμβες του κάθε κυττάρου-) και τον παρουσιάζουν στα λεμφοκύτταρα !
Ε. Τα χημικά πως φτιάχνονται ; Από μετάφραση του DNA στον πυρήνα των κυττάρων μας που παράγει ακριβώς αυτά τα χημικά. ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ Η (ΒΙΤΑΜΙΝΗ) ΟΡΜΟΝΗ D3 !!
Στ. Χωρίς τα χημικά τι γίνεται ;
Τα κύτταρα «συνοριοφύλακες» συλλαμβάνουν τον «εισβολέα ή τον παράνομο λαθρομετανάστη» ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να τον καταστρέψουν, ούτε να ενεργοποιήσουν τα λεμφοκύτταρα (ούτε Τ- τα κόμμαντο, ούτε B- τους ντετέκτιβ που θα παράξουν αντισώματα). Και συνάμα κρύβει από το υπόλοιπο σώμα τον φαγοκυτταρωμενο ιό και δεν συμβαίνει εκείνη τη στιγμή τίποτα... κάποια στιγμή αργότερα θα βγει ξανά στο αίμα μας όταν καταστραφούν κάποια από αυτά τα κύτταρα Φύλακες και «φυλακές» και θα προκαλέσει αντίδραση του ανοσοποιητικού μας !! (μην παραξενευτεί κανείς αν η πρώτη δόση σε ορισμένους ΔΕΝ παράξει αντισώματα - αν δε δουλεύουν σωστά τα μακροφάγα...)
Ζ. Πότε δουλεύει καλά το ανοσοποιητικό μας; Όταν είναι ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΑ (δηλαδή ιχνοστοιχεία και απαραίτητες ουσίες) ώστε να κάνει σωστά τις παραπάνω δουλειές !! ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ στα ΜΜΕ (των 40 εκατομμυρίων για ενημέρωση ... σε μούφα δώσαν τα λεφτά μας οι διαχειριστές !!)
Ο κος Kouvelas λέει το αυτονόητο (επιστημονικά) που πλέον όλοι εδώ στην παρέα μας κατανοούμε !!
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ:
Αν ο οργανισμός είναι:
1. ανοσοκατεσταλμένος από χρόνια κορτιζόνη ή
2. υπό άνοσοτροποποίηση με αλλά σκευάσματα ή
θα προσθέσω πως ακόμη και το αντίθετο αν συνέβαινε δηλαδή ο οργανισμός είναι
3. υπερδιεγερμένος απο πρόσφατη λοίμωξη ή και
4. από τρέχουσα ή πρόσφατη εγκυμοσύνη ή και
5. από ένα χειρουργείο ή
6. από υψηλή αλλεργική διάθεση (λόγω αυξημένης ισταμίνης στο αίμα) ή
7. από χρόνιο στρες που παράγει συνεχώς και καθημερινά κορτιζολη σε κάθε έναν από εμάς ή και
8. από σοβαρές δυσανεξίες !! ή
ΤΕΛΙΚΑ
9. αν είναι αδύναμος ανοσοποιητικά λόγω έλλειψης απαραίτητων ιχνοστοιχείων για να δουλέψει σωστά το ανοσοποιητικό ή
10. χαμηλού αριθμού λευκών κυττάρων και άλλων μορίων του ανοσοποιητικού από χρόνιες υποκλινικές λοιμώξεις τις οποιές ποτέ δε διερευνούμε στην εφαρμοσμένη φαρμακευτική επειδή ασχολούμαστε με τα συμπτώματα και ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ κάποιων χρόνιων παθήσεων (αυτοάνοσα, ΑIDS, χρόνιες ανοσολογικου χαρακτήρα ηπατίτιδες, κα)!!
ΤΟΤΕ ΛΕΕΙ Ο κος Κούβελας, ο καθηγητής ΑΠΘ κος Κούβελας, σε ότι αφορά ένα σκεύασμα το οποίο θέλει τεχνητά να ενεργοποιήσει τα παραπάνω βήματα (Α-Ζ) μακροφάγα/δενδριτικά—> β-λεμφοκύτταρα—> αντισώματα (1-3 αντισώματα) για να αποκτήσουμε κάποιο προβάδισμα όταν κάποτε μας επισκεφτεί ο ιός !! ...
ΤΟΤΕ όταν ισχύει το 1 & το 2 και το 10 αλλά θα προσθέσω και τις άλλες «καταστάσεις του ανοσοποιητικού» 3 έως 9 ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ mRNA ΑΦΟΥ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ κατά τον κο Κούβελα, με το οποίο συμφωνεί ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΣ επιστήμονας !
Ή ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ και τι να περιμένουμε από τον ασθενή με το επηρεασμένο ανοσοποιητικό (προς τα πάνω ή προς τα κάτω) από όλους τους υπόλοιπους λόγους!
... γιατί αν κάποιοι ήξεραν απάντηση στα παραπάνω θα ΕΠΡΕΠΕ να το είχαν δημοσιεύσει και θα το ξέραμε... μάλλον !!
Εδώ δεν έχουν ζητήσει ακόμη από όλους τους λαμβάνοντες το εμβόλιο να ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ !! Εισαγγελέας !!
ΔΕΝ κάνουν τεστ PCR ή -αν είμασταν σοβαροί- τεστ ανίχνευσης αντιγόνου στο αίμα πριν κάνουν το εμβόλιο !! Εισαγγελέας !!
Θέλουν να δώσουν στα φαρμακεία τα εμβόλια να γίνονται χωρίς εξετάσεις !! Εισαγγελέας !!
Ακούστηκε και το τραγικό να γίνονται στα διόδια !! Εδώ όχι εισαγγελέας αλλά ΔΗΜΙΟΣ χρειάζεται !!
Και τολμάει ο κος S.R.S να κουνάει το δάκτυλο δια των μαριονετών του H..X.S στον καθηγητή !
Όπως είπαμε ... Γάγγραινα και άμεση εξαίρεση ! Αλλά σίγουρα δεν θα γίνει από την παρούσα αγέλη λύκων της Wallstreet που έχουμε πάνω από τα κεφάλια μας !!
*****
Δείτε εδώ τι είπε ο κος καθηγητής Κούβελας:
«Τα ελληνικά Hoaxes για κάποιους άγνωστους και αδιάφορους, σε μένα λόγους, προέβησαν στην συγκεκριμένη ανάρτηση.
Προφανώς και οι άνθρωποι που «μελετούν» τις ανακοινώσεις είναι «τριτοτέταρτοι» επιστημονικά, λειτουργικά αναλφάβητοι ή εξαιρετικά κακοπροαίρετοι ή και όλα μαζί, μια που το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Φυσικά δε και έχουν κάποιο σύνδρομο τύπου ΖΟΡΟ ή Ρομπεν των Δασών, ενώ δεν έχουν και εργασία να κάνουν.
Δεν θα απαντούσα καθόλου, για τους ίδιους, μια που τους θεωρώ «ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ», αλλά για την ασφάλεια των ευπαθών ομάδων.
Οι ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΜΕΝΟΙ λοιπόν είναι ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΜΕΝΟΙ, όπως λέει η λέξη. Είτε νοσούν από AIDS, είτε λαμβάνουν αγωγή με φάρμακα τύπου ΚΟΡΤΙΚΟΣΤΕΡΟΕΙΔΗ, κυκλοσπορίνη και άλλα ανοσοκατασταλτικά ή ανοσοτροποποιητικά, φάρμακα δεν αναμένεται να παράξουν αντισώματα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΡΕΘΙΣΜΑ, ακριβώς διότι το ανοσιακό ή ανοσοποιητικό σύστημά τους είναι αδρανές!
Επιπλέον σε ένα αυτοάνοσο νόσημα υπάρχει μια παθολογική κατάσταση του ίδιου συστήματος και ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει πως θα συμπεριφερθούν οι εν λόγω ασθενείς σε κάποιο ανοσιακό ερέθισμα!
Τέλος σε άτομα που εμβολιάζονται με οποιοδήποτε νέο προϊόν, αν κάποιος μπορεί να γνωρίζει την δυνητική αλληλεπίδραση με οτιδήποτε, καλό θα ήταν να το δημοσιεύσει. Για παράδειγμα αναφέρω την πιθανή δράση της, από το εμβόλιο παραγόμενης πρωτεΐνης, σε επίτοπο της νικοτίνης (οι νικοτινικοί υποδοχείς ανταποκρίνονται στον νευρομεταβιβαστή του αυτόνομου νευρικού συστήματος Ακετυλοχολίνη), που μπορεί να επηρεάσει άμεσα την υγεία μας και φυσικά να αλληλεπιδράσει με σωρεία φαρμάκων!
Φυσικά έχω ήδη ενημερώσει έγκριτους νομικούς για την άθλια συμπεριφορά των HOAXES απέναντι και στο πρόσωπό μου, και φυσικά για το επικικίνδυνο της στάσης τους για μερίδα ασθενών, που φθάνει στην αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος.”
*******
Το λινκ για το άρθρο στα Hoaxes (εννοείτε δεν είναι ελληνικά... μην μπερδεύσετε με την καταχρηστική χρήση των ονομάτων και εννοιών, όπως το «Επιχείρηση Ελευθερία» που σας μαθαίνει πως να λειτουργείτε ως ρομπότ στη νέα κοινωνία που ετοιμάζουν κάποιοι ονειροπαρμένοι) θα το δείτε εδώ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.