Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΑΣΙΕ - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ !!! ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΣΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ???

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΧΡΥΣΩΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΜΕ......

( 40.000.000,00 ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ'' )

ΓΙΑ ''ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ'' ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.....ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ....

Δεν μπορεί με 40.000.000 € στα ΜΜΕ να υπάρχει δυσαρέσκεια και δυσπιστία, αυτό συνεπάγεται ΑΠΟΤΥΧΙΑ και αυτής της «ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» !!

ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ....ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΠΩΛΗΤΗ !!!

Η ΑΝΟΣΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΟΣΙΑ. ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ.....''ΙΟ'' !!!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΠΡΠΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ

ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ .....

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.....

ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.....

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥΣ ???

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ( αντιγράψαμε από το δημόσιο προφίλ του ) :




ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΡΩΓΟΙ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΑΪΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Προσωπικά αυτό που διαβάζω στις εικονες των δημοσκοπήσεων, είναι ότι ένα 70,1 πολιτών που λέει «επιτέλους να επιστρέψουμε στην κανονικότητα» και από αυτους ένα 29,3 λέει μέχρι το τέλος του έτους, ένα 29,8 μέχρι το καλοκαίρι και ένα 8,4 μέχρι το Πάσχα.
Δηλαδή 7 στους 10 θέλουν πάσει θυσία να γυρίσουν στις εργασίες τους και λένε ας τελειώνουμε με ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΤΕ (έστω ότι δεχόμαστε τα νούμερα) !
Αυτό δείχνει την αποτυχία της κυβέρνησης, γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ τα χρήματα μας για την αγορά τους και το διαμοιρασμό τους !! και το ξέρουμε γιατί κανένας δεν ενημέρωσε ΚΑΝΕΝΑΝ ούτε για την ΑΝΟΣΙΑ -που δεν εξασφαλίζεται- ούτε για τους ΗΔΗ ΑΝΟΣΟΥΣ -που δε χρειάζεται να εμβολιαστούν- αλλά πάραυτα ΧΩΡΙΣ ικανό αριθμό ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ και ΧΩΡΙΣ ΣΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ των ΕΥΠΑΘΩΝ (😉 ομάδων, κρατάμε αυτή την ώρα ένα «καλάθι» 20.000 ‘εικονικών’ ατόμων/ ... προς εμβολιασμό !!
Οι πολίτες εν τω μεταξύ διχασμένοι 52:48 για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης και η δυσαρέσκεια συνεχώς ταχέως αυξανόμενη προς την ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ !!
Που αποδίδεται η ταχέως αυξανόμενη δυσαρέσκεια ;;
Προφανώς στην έλλειψη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και στην εξ’ αυτού ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ των μέτρων, τα οποία συνεχώς αποτυχαίνουν να κάνουν αυτό που ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ !!
Δηλαδή να προστατεύσουν τους ενήλικες, την Οικονομία και το Μέλλον μας, δηλαδή τα παιδιά μας !!
Δεν μπορεί με 40.000.000 € στα ΜΜΕ να υπάρχει δυσαρέσκεια και δυσπιστία, αυτό συνεπάγεται ΑΠΟΤΥΧΙΑ και αυτής της «ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» !!
ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ !
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τι ισχύει με τα εμβόλια ;
ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΟΣΟΙ αφού το κάνετε ;
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ μετά τον εμβολιασμό ;
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΟΣΗΣΕΙ και έχετε 100 διαφορετικά αντισώματα σε όλα τα σημεία του ιού, χρειάζεται να κάνετε το εμβόλιο που θα παράξει 3 αντισωματα μόνο για ένα συγκεκριμένο σημείο, δηλαδή την ακίδα του ιού ;;
Ξέρετε αν αυτά τα τμήματα της ακίδας που επιλέχθηκαν είναι τα σημεία που δεν μεταλλάσσονται εύκολα ;; Σας το ξεκαθάρισε κάποιος αυτό ;; Θα έπρεπε ή όχι να σας αφορά αυτό ;;
Όσο και αν η Θεωρία και η Πρακτική των εμβολίων είναι ένα θαυμαστό βήμα της Επιστήμης της ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ (και ως συγκοινωνούντα δοχεία και της ΙΑΤΡΙΚΗΣ) πάραυτα η κατανόηση του κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη για τα θέματα Υγείας και την θωράκιση του οργανισμού του με ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ, είτε φυσική είτε τεχνητή, ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, και αυτή ΔΕΝ εξυπηρετειται απλά με τη διασπορά κάποιων εμβολίων στα τυφλά, χωρίς ενημέρωση και πληροφορία !
Όταν οι πολίτες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ και δεν καταλαβαίνουν ότι υπαρχει ΦΥΣΙΚΗ και ΤΕΧΝΗΤΗ παρά μόνο ακούνε για το εμπόρευμα που λέγεται εμβόλιο (Astra Zeneca/ SputnikV) ή φαρμακευτικό σκεύασμα διέγερσης Β-λεμφοκυττάρων (PFEIZER /MODERNA) που είναι Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ !! ...
Όταν δηλαδή ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των πολιτών για την ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ στο ΘΕΜΑ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ ....
* Αναρωτηθείτε ποια είναι η φυσική ανοσοποίηση ;;
* Πώς επιτυγχάνεται ;; Πως ελέγχεται ;;
* Ποιος σας ενημέρωσε ;;
* Ποιος ευθύνεται που δεν ξέρετε να απαντήσετε ;;
...
και έχει ασχοληθεί μόνο με ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ κάποιων εταιριών το οποίο αποφεύγει να το ονομάσει ως τεχνητή ανοσοποίηση, υποκατάσταση της φυσικής (ποια είναι αυτή;), ΤΟΤΕ αυτό το Κράτος ΔΕΝ εξυπηρετεί την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ αυτής της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και λειτουργεί απλά ως ένας ... ;; ΠΛΑΣΙΕ - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ !!
Οι Δημοσκοπήσεις έρχονται να επικυρώσουν αυτό που ξέρουμε ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ότι ξεκινάς δυο μήνες πριν να δείχνεις κάποια αρνητικά ποσοστά και μετά περιστασιακά (μηνιαίως) τα δείχνεις σταδιακώς βελτιούμενα, κατευθύνωντας, έτσι, την κοινή γνώμη !!!
Πέραν του γεγονότος ότι η ερμηνεία αυτών των ποσοστών, γίνεται από ανθρώπους που έμαθες να μην εμπιστεύεσαι, μέσα στους τελευταίους μήνες, γιατί η κυρία εργασία τους είναι η ΣΟΦΙΣΤΕΙΑ, το άσπρο-μαύρο και το μαύρο-άσπρο !!
#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΥΓΙΕΙΣ με #ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ τόσο απέναντι στις εποχιακές ιώσεις και επιδημίες ΟΣΟ, κυρίως, απέναντι στην #ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!
Το Κράτος υπηρετεί την Πολιτεία μας! όχι το μάρκετινγκ πλάνο πολυεθνικών εταιριών !!

ΑΥΤΗ Η.....''ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ'' ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.